Äänenhuollon työkalupakki

Aika ja paikka

La  12.11.22 klo 9.00–15.00 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin kutsussa

Kohderyhmä

Kaikki oman puheäänen käytöstä ja oman äänen kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt

Kouluttaja

Musiikkipedagogi Marja Kukkala

Marja Kukkala on kätilö, vyöhyketerapeutti, musiikkipedagogi, pääaineena klassinen laulu, sekä Voice Balancen® kehittäjä. Musiikkipedagogiksi hän valmistui Oulun ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on tehnyt myös vokologian opintoja Tampereen yliopistoon. Tällä hetkellä Kukkala työskentelee omassa Kehon Ääni nimisessä yrityksessään, jossa hän pitää äänikoulutuksia, opettaa laulua ja tekee Voice Balance® -hoitoja.

Sisältö

Ääni on itseilmaisun kanava. Meidät tunnistetaan monien muiden joukosta yksilöllisen ja ainutlaatuisen äänemme perusteella, sen eri laaduista ja väreistä. Olosuhteet, jotka ääneemme vaikuttavat, ovat perinnöllisiä (fyysiset ominaisuutemme), toiminnallisia (miten käytämme fyysisiä ominaisuuksiamme) ja opittuja (tilanteen herättämiä toistuvia toimintakaavoja).

Näistä näkökulmista tutustumme omaan äänenkäyttöömme käytännön harjoitteiden ja tietoiskujen kautta. Kuuntelemme mikä äänenkäytössämme toimii ja virtaa vapaasti ja mitä haluaisimme siinä vielä kehittää. Kurssilla opitaan myös äänenhuollon näkökulmasta ääntä palauttavia ja hoitavia harjoituksia. Nämä ovat erityisen tärkeitä esimerkiksi heille, jotka potevat äänen väsymistä pidempien puhejaksojen jälkeen.

Hinta

140 €

Ilmoittautuminen

31.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän (3.3.) jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §).

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru