Aktivoi ranskan taitosi (verkossa)

Aika ja paikka

Torstaisin 29.10.–10.12.2020 klo 17.15–18.45, yht. 14 t

Kurssi toteutuu reaaliaikaisena verkko-opetuksena.

Kurssi on jatkoa keväältä, jolloin opetus jouduttiin keskeyttämään koronan vuoksi. Uudet osallistujat ovat tervetulleita ryhmään!

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka haluavat aktivoida ja vahvistaa kielitaitoaan. Lähtötaitotasona B1 (ks. Eurooppalainen taso – Itsearviointilokerikko)

Kouluttaja

FM Anna-Mari Piirainen

Anskulla on vankka kokemus työelämälähtöisestä kielikoulutuksesta. Uudet menetelmät ja työkalut sekä opiskelijalähtöisyys ovat Anskun avainsanoja.

Sisältö

Rohkaistu käyttämään kielitaitoasi!

Treenauksen kohteena arkielämän kielenkäyttötilanteet työelämää unohtamatta. Koulutuksen aikana kerrataan myös perustason sanastoa ja kielioppia ryhmän toiveiden mukaisesti ja seurataan ranskankielisen maailman tapahtumia. Koulutuksen aihepiirejä mm. esittäytyminen, tervehtiminen, itsestä kertominen (perhe, asuminen, harrastukset, työ), Suomi / Oulu -tietous, ajankohtaiset aiheet meillä ja muualla sekä työelämään liittyvää perussanastoa ja viestintätilanteita.

Materiaali: Kurssitilaus (oppikirja ei sisälly koulutuksen hintaan)

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

85 €

Ilmoittautuminen

14.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.