Aran kissan siedättäminen

05.02.2023 Verkossa

Kur ja Pur – eipäs unohdeta kiss-kissoja!

Aika ja paikka

Su 5.2.2023 klo 14–17 verkossa, tarkemmat etäosallistumisohjeet kerrotaan kutsussa (toteutus muutettu kokonaan verkkoon 23.1.23)

Kohderyhmä

Kaikki kissojen hyvinvoinnista kiinnostuneet. Voit olla kissan oma palvelija, tai vain muutoin kiinnostunut "hänen ylhäisyytensä" hyvinvoinnista ja kissamaisesta elämästä.

Kouluttaja

Eläintenkouluttaja AT, YTM  Miira Hellsten

Sisältö

Käymme luennoitsija Miira Hellstenin oman kissaesimerkin kautta läpi, miten sängyn alla sähisevästä kissasta saatiin hyvinvoivempi ja sosiaalisempi kissa, joka nykyään makoilee masu kattoa kohden keskellä olohuoneen lattiaa koirien, kissojen ja ihmisten vilskeisessä kodissa. Tämä luento sopii pohjaksi kaikenlaisten kissojen hoitajille ja erityisen hyvin löytöeläin- ja muita arkoja kissoja arjessaan ja/tai työssään kohtaaville ihmisille.

Hinta

30 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittaudu

18.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevasta ilmoittautumispainikkeesta

Koulutus toteutuu, vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen, sinut ohjataan maksamaan kurssimaksu Paytrailin kautta. Ilmoittautumisesi hyväksytään maksamisen jälkeen. Saat kuitin sähköpostiisi automaattisesti.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201