Asahi Health® -ohjaajakoulutus

Asahi on vakiinnuttanut asemansa uutena suomalaisena terveysliikuntamenetelmänä, jota jo tuhannet suomalaiset harrastavat. Ohjaajakoulutus sisältää Asahi-Health -terveysliikunnan koko menetelmän ja antaa ohjaajille valmiudet ohjata monipuolisia asahi-tunteja. Koulutuksen käyneet ovat virallisia Asahi-Health® -ohjaajia.

Aika ja paikka

La–su 7.–8.11. ja 12.–13.12.2020 klo 10.00–16.00 Oulu

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu fysioterapeuteille, liikunnanohjaajille, joogaohjaajille ja muille liikunnan ammattilaisille tai puoliammattilaisille, joilla on jo kokemusta liikunnan ohjauksesta. Myös muunlainen kokemus liikunnasta käy.

Jos epäröit, laita sähköpostia kouluttajalle (timo.v.klemola(at)gmail.com) ja kysy, voitko osallistua koulutukseen.

Kouluttaja

FT, filosofian dosentti Timo Klemola

Sisältö

Ohjaajakoulutus kestää neljä päivää ja se järjestetään kahtena viikonvaihteena:

La–su 7.–8.11. ja 12.–13.12.2020 klo 10.00–16.00

Syvä-asahissa erotetaan kolme selkeää tasoa: 1. terveysliikuntataso, 2. kehon optimaalisen asennon ja liikeperiaatteiden taso ja 3. mielen taitojen taso. Ohjaajakoulutuksessa asahia pyritään opettamaan kaikilla näillä tasoilla.

Koulutus tuottaa osallistujalle virallisen Asahi-Health®-ohjaajan pätevyyden. Asahin syvällisiä periaatteita ei voi oppia näin lyhyessä ajassa, koska asahin kaltaisissa kehotietoisuutta tutkivissa harjoituksissa oppimista riittää koko elämäksi. Koulutusten tarkoituksena onkin valmistaa ohjaaja tälle pitkälle matkalle. Neljässä päivässä hän oppii vetämään asahi-ryhmiä kaikki kolme asahin tasoa huomioiden ja ohjatessaan ryhmiä hän oppii asahista koko ajan lisää.

Timo Klemola kertoo:

"Asahi on minusta upeaa terveysliikuntaa, josta kuka tahansa voi saada suuren hyödyn. Erityisen hienoja asahissa ovat sen oikeaa ergonomiaa ja syvällistä liiketietoisuutta opettavat liikeperiaatteet. Asahi voi olla myös syvällistä mielen ja kehon yhteyden tutkimista ja myös tämän yhteyden löytämistä."

Hinta

890 €, laskutetaan kahdessa erässä

Ilmoittautuminen

15.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Timo Klemola on kirjoittanut kehon ja mielen taidoista yli kymmenen kirjaa, joista seuraavat liittyvät myös asahiin. Tutustumalla näihin voit oppia ymmärtämään myös Syvä-asahia paremmin!

Asahi - syväsukellus kehomieleen. Docendo 2016.

Asahi - tietoisen liikkeen taito. Docendo 2014.

Mindfulness -tietoisen liikkeen taito. Docendo 2013.

Asahi - terveysliikuntaa kaikille. Edita 2007. Yhdessä Jalamon, Mähösen ja Mikkosen kanssa. Painos loppu. Löytyy kirjastoista.

Taidon filosofia - filosofin taito. TUP 2004.

Ruumis liikkuu, liikkuuko henki. Väitöskirja. Tampereen yliopisto 1998.


Löydät paljon videoita asahista Timo Klemolan YouTube -kanavalta: https://www.youtube.com/channel/UCY4Ohu7V-vDwkzsdC9nSohg