Avaimia tunnelukkojen tunnistamiseen

Olet ainutlaatuinen ja erityinen ihminen. Kukaan toinen ei ole juuri sellainen kuin Sinä.

Aika ja paikka

Pe-la 27.-28.3.20 pe klo 17.00-21.00 ja la klo 9.00-15.30

Ylivieska, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostitse lähetettävässä kutsussa

Kohderyhmä

Työpaja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään tunnelukkojen parissa lempeästi hyväksymään ja avaamaan niitä ratkaisukeskeisesti ekspressiivisen taidetyöskentelyn menetelmiä hyödyntäen. Taidetyöskentely ei vaadi aiempaa osaamista, vaan jokainen työskentelyprosessi on uniikki matka itseen ja omiin tunteisiin.

Kouluttaja

Merja Meriläinen, FT, KM, Integratiivinen, ekspressiiviseen taideterapiatyöskentelyyn erikoistunut skeematerapeutti & ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, Videbla ® -sanallistava kuvamenetelmä kehittäjä ja kouluttaja

Maarika Piispanen, KT, ekspressiiviseen taideterapiatyöskentelyyn erikoistunut skeematerapeutti & ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen  valmentaja, Videbla ® -sanallistava kuvamenetelmä kehittäjä ja kouluttaja

Sisältö

Viikonlopun työpajassa opit tunnistamaan tunnelukkojasi ja tutustut niihin ekspressiivisen taidetyöskentelyn menetelmiä hyödyntäen. Työpajassa saat kosketuksen myös skeematerapiaan omaa elämää eheyttävänä lähestymistapana.

Hinta

330 €

Ilmoittautuminen

9.3. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Ylivieskan toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.