Awake Your Potential -johdantokurssi

11.05.2024 Verkossa

Awake Your Potential on kokonaisvaltainen hyvinvointia vahvistava ja tukeva useista erilaista harjoituksista koostuva kokonaisuus, joka luo perustan yksilön kestävälle henkiselle, fyysiselle ja emotionaaliselle hyvinvoinnille. Ohjelmassa käydään läpi meditaation perusteita, hengitystä ja sen merkitystä, energisointia, rentoutumista, kävelyä, tunneälyä ja itseanalyysitekniikoita.

Awake your potential -johdantokurssilla käymme läpi oman potentiaalin aktivoimista ja sen merkitystä niin psyykkisessä kuin fyysisessä hyvinvoinnissa. Awake your potential -koulutus koostuu useista erilaista meditaatioharjoitteista ja tällä johdantokurssilla perehdymme niiden sisältöihin.

Aika

La 11.5.24

Paikka

Oulu

Kenelle

Kaikki itsensä kehittämisestä kiinnostuneet

Hinta

140 €

Ilmoittautuminen

23.4.24 mennessä

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

La 11.5.24 klo 9.00–15.00 etäopetuksena Zoomissa

Kohderyhmä

Tämä johdantokurssi soveltuu kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Awake Your Potential -kokonaisuus on kansainvälinen koulutuskokonaisuus, joka soveltuu niin yksilöiden ja yhteisöjen kehittämiseen kuin hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha SiiraJuha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle, vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään, vuonna 2016 Karita Palomäen kanssa kirjan Kehon viisaat viestit: Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista ja vuonna 2021 Mikael Saarisen kanssa kirjan Tunteet kehossa. Juha kirjoittaa parhaillaan uutta kirjaa teemalla emotionaalinen anatomia - mitä kehosi sinulle todella kertoo.

Sisältö

Awake Your Potential -johdantokurssilla keskitymme kolmeen keskeiseen muutosalueeseen:

  • Tehokkuuden ja tuottavuuden parantaminen
  • Päätöksenteon parantaminen
  • Stressin ja ahdistuksen sekä huonon terveyden vuoksi menetettyjen työpäivien vähentäminen

Jokaisessa muutosalueessa on lyhyitä muutaman minuutin harjoitteita, jotka on helppo liittää omaan arkeen ja joiden harjoittaminen on helppoa. Ne täydentävät toisiaan ja niitä voi harjoittaa myös erillisinä harjoitteina.

Tällä johdantokurssilla pyrimme keskittymään Awake Your Potential -kokonaisuuteen, sen keskeisiin sisältöihin ja harjoitteisiin. Tämä kurssi on perehdytyskurssi varsinaiseen kaksipäiväiseen Awake Your Potential -koulutuskokonaisuuteen.

Lisätietoa Awake Your Potential -kokonaisuudesta

Hinta

130 € sisältäen koulutuksen ja materiaalin

Ilmoittaudu

23.4.24 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.