Biologian abikurssi (28 t)

17.07.2023–13.08.2023 Verkossa

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopiston verkkokurssille!

Aika

17.7.–13.8.23

Paikka

Etänä verkossa

Kenelle

Ylioppilaskirjoituksiin osallistuville tai opiskelijoille, jotka haluavat kerrata lukion kursseja

Ilmoittautuminen

26.6. mennessä

Hinta

90 €

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

Kurssin voi suorittaa Moodle-verkkoympäristössä aikavälillä 17.7.–13.8.23 silloin kun se itselle sopii. Kunkin viikon alussa julkaistaan kaksi opetustallennetta ja tehtäväpaketit, viimeisellä viikolla yksi tallenne ja tehtäväpaketti. Tehtävät palautetaan Moodleen julkaisuviikon loppuun mennessä, ja seuraavana maanantaina aukeavat tehtävien ratkaisut sekä uudet opetustallenteet ja tehtäväpaketit. Läsnäolomerkinnän saaminen edellyttää tehtävien palauttamista ajallaan. Tehtäviä ei arvostella.

Kohderyhmä

Biologian ylioppilaskirjoituksiin osallistuvat ja muut lukion biologian kertauksesta kiinnostuneet

Kouluttaja

Luk Kia-Katriina Skarp

Palautteita Kian edellisiltä kursseilta:

Kurssi auttoi hahmottamaan kokonaisuuksia paremmin ja lukuisten ylioppilastehtävien tekemisellä oli varmasti positiivinen vaikutus oppimiseen. Vaikka asiat ovat jo hyvin hallussa, auttoi tämä kurssi vielä kokoamaan ne järkeviksi kokonaisuuksiksi, joten kurssista oli hyötyä kirjoituksiin kertaamisen kannalta.

Kurssien eri kokonaisuudet tulivat kurssilla hyvin koottua, kun niitä käsitellään monessa eri kirjassa. Ylioppilastehtäviä olisin tuskin itse tehnyt kovin montaa ilman tätä kurssia, joten niiden tekeminen oli todella hyödyllistä.

Sisältö

Kurssilla kerrataan lukion biologian oppimäärän keskeiset sisällöt. Painopisteinä ovat evoluutio, ekologia sekä solubiologia ja ihmisen biologia. Opetuksen sisältöä voidaan muokata opiskelijoiden tason ja toiveiden mukaan.

Kurssiin sisältyy

  • opetustallenteet 7 kpl (á 2–3 oppituntia aiheesta riippuen)
  • tehtäväpaketit 7 kpl (opiskelijan laskennallinen työaika 1–2 oppituntia aiheesta riippuen)
  • tehtävien ratkaisut
  • opettajan tuki kurssin ajan (zoom-tapaamisia / sähköpostitse annettava tuki)

Hinta

90 € sisältäen sisältäen sisältäen opettajan laatiman sähköisen oppimateriaalin sekä opetustallenteiden katseluoikeuden 27.9.23 saakka

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittaudu

26.6.23 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä

Kurssille voi ilmoittautua myös 26.6. jälkeen, jos paikkoja on vapaana.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.