DiKATA - Digiosaaminen on uusi kansalaistaito!

Digitaaliset perustaidot haltuun verkossa

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa digiosaamistaan

Sisältö

Kaikille avoimissa ja maksuttomissa DiKATA-verkkokoulutuksissa osallistujat saavat työhön ja vapaa-aikaan hyödyllistä digiosaamista. Kursseilta löydät sinulle sopivia sisältöjä, oletpa sitten aloittelija tai kokenut digiseikkailija. Opit esimerkiksi, kuinka asioida sähköisesti, miten pilvipalveluita käytetään ja kuinka hallita jatkuvaa tietotulvaa. Opit myös työelämässä tärkeitä digitaitoja, kuten etäkokouksien käytäntöjä, yhteisöllisen työskentelyn menetelmiä (Google ja Microsoft Teams) ja kuinka brändäät itsesi ammatillisesti. Ota sinulle tarpeelliset digitaidot haltuun helposti ja hauskasti!

Lisätietoa hankkeesta: https://snellmankesayliopisto.fi/dikata/

Huomioitavaa

Keväällä 2020
on tulossa täysin uusi, laajempi koulutuskokonaisuus. Ennen sitä ehdit hyvin perehtyä jo pidettyihin koulutuksiin, joiden tallenteita pääset katsomaan tältä sivulta:

 

Hinta

Koulutukset ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen

Tutustu koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä:  
www.bit.ly/di­ka­ta-han­ke

Kevään 2020 uusia koulutuskokonaisuuksia odotellessa, voit katsoa jo pidetyt webinaarit tallenteina jatkuvasti päivittyvällä hankkeen omalla YouTube-kanavalla.

Lisätietoa

Hanketta koordinoi Snellman-kesäyliopisto. Valtakunnallisessa hankkeessa on mukana 18 kesäyliopistoa. TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on luonut hankkeen pohjaksi pysyvän, kansallisen digitaitokriteeristön, jonka avulla ihmiset voivat arvioida omaa digiosaamistaan ja tunnistaa osaamisvajeensa. Erilaisten oppijoiden liitto ry tarjoaa hankkeeseen koulutuksia, jotka mahdollistavat tasavertaista oppimista yhteiskunnassa. Hankeaika on 1.1.2019-31.12.2020. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Hankekoordinaattori Reetta Karjalainen,
reetta.karjalainen@snellmankesayliopisto.fi
044 746 2842

Yhteyshenkilö Pohjois-Pohjanmaan alueella:
Koulutussuunnittelija Merja Kuure,
merja.kuure@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2203