EFT (Emotional Freedom Techniques) terapia- ja ohjaustyössä 0,5 op

Aika ja paikka

Pe 18.11.2022 klo 9.00-16.00 Verkko, ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Tarvitset koulutuksessa tietokoneen tai mobiililaitteen sekä mikrofonin ja kameran.

Kohderyhmä

EFT 1-tason koulutus on tarkoitettu terapia-, hoito- ja ohjaustyön ammattilaisille, jotka kaipaavat työhönsä toimivia ja tutkittuja keinoja stressin, kivun ja kuormittavien tunteiden työstämiseen. EFT (Emotional Freedom Techniques) on keho- ja tunnetietoista läsnäoloa ja akupisteiden stimulointia hyödyntävä moniammatillinen menetelmä, jota asiakkaat oppivat hyödyntämään myös omaan itsehoitoon. Se soveltuu myös opetus- ja kasvatustyöhön sekä esim. coachingiin tai osaksi urheilijoiden henkistä valmennusta.

Kouluttaja

Fysioterapeutti, EFT Level 2 Practitioner Karita Palomäki

Sisältö

Koulutukseen sisältyy yksi webinaari ja webinaaria edeltävä itsenäisesti suoritettava verkko-opiskelujakso, joka perehdyttää EFT Tappingin perusteiden itsehoidolliseen käyttöön. Ennakkomateriaali EFT:n itsehoidolliseen opetteluun lähetetään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua sähköisenä, sisältäen EFT-ääniteharjoituksia.

Webinaaripäivän aikana opitaan perusteet EFT:n ohjaamisesta toiselle, sekä miten huomioida mahdolliset vasta-aiheet EFT:n käytölle traumainformoidusti. Päivän aikana käydään tarkemmin läpi kaksi "tekniikkaa": Chasing the Pain ja Choice Method. Webinaaripäivään sisältyy luentokeskustelua, demonstraatioita, yhteisharjoituksia sekä parin kanssa tehtävä EFT-ohjausharjoitus.

Hinta

140 €

Ilmoittautuminen

2.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Koulutussuunnittelija Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
Puh. 044 4652 201

 

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru