EFT (Emotional Freedom Techniques) terapia- ja ohjaustyössä 0,5 op

18.11.2022- Verkossa

Aika ja paikka

Pe 18.11.2022 klo 9.00-16.00 Verkko, ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Tarvitset koulutuksessa tietokoneen tai mobiililaitteen sekä mikrofonin ja kameran.

Kohderyhmä

EFT 1-tason koulutus on tarkoitettu terapia-, hoito- ja ohjaustyön ammattilaisille, jotka kaipaavat työhönsä toimivia ja tutkittuja keinoja stressin, kivun ja kuormittavien tunteiden työstämiseen. EFT (Emotional Freedom Techniques) on keho- ja tunnetietoista läsnäoloa ja akupisteiden stimulointia hyödyntävä moniammatillinen menetelmä, jota asiakkaat oppivat hyödyntämään myös omaan itsehoitoon. Se soveltuu myös opetus- ja kasvatustyöhön sekä esim. coachingiin tai osaksi urheilijoiden henkistä valmennusta.

Kouluttaja

Fysioterapeutti, EFT Level 2 Practitioner Karita Palomäki

Sisältö

Koulutukseen sisältyy yksi webinaari ja webinaaria edeltävä itsenäisesti suoritettava verkko-opiskelujakso, joka perehdyttää EFT Tappingin perusteiden itsehoidolliseen käyttöön. Ennakkomateriaali EFT:n itsehoidolliseen opetteluun lähetetään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua sähköisenä, sisältäen EFT-ääniteharjoituksia.

Webinaaripäivän aikana opitaan perusteet EFT:n ohjaamisesta toiselle, sekä miten huomioida mahdolliset vasta-aiheet EFT:n käytölle traumainformoidusti. Päivän aikana käydään tarkemmin läpi kaksi "tekniikkaa": Chasing the Pain ja Choice Method. Webinaaripäivään sisältyy luentokeskustelua, demonstraatioita, yhteisharjoituksia sekä parin kanssa tehtävä EFT-ohjausharjoitus.

Hinta

140 €

Ilmoittaudu

2.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Koulutussuunnittelija Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
Puh. 044 4652 201