EFT (Emotional Freedom Techniques) terapia- ja ohjaustyössä, taso 1

24.01.2025–13.02.2025 Verkossa

Aika

24.1.25 ja 13.2.25

Paikka

Verkko

Kohderyhmä

Terapia-, hoito- ja ohjaustyön ammattilaiset

Ilmoittautuminen

Viimeistään 7.1.

Hinta

280 €

Lisätietoja

Riitta Niku, riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi, 044 465 2201

Aika ja paikka

Reaaliaikaiset verkkotapaamiset ovat verkossa (Zoom)
pe 24.1. klo 9.00–16.00 ja to 13.2.2025 klo 17.00–19.30

Tarvitset koulutuksessa tietokoneen tai mobiililaitteen sekä mikrofonin ja kameran. Tarkemmat ohjeet kerrotaan ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa.

 

Suorittaminen

Koulutukseen sisältyy yksi koko päivän tapaaminen verkossa,  harjoittelujakso asiakkaiden kanssa sekä lopuksi 2,5 tunnin mittainen työnohjauksellinen webinaari. Ensimmäistä verkkotapaamisia edeltää itsenäisesti suoritettava verkko-opiskelujakso, joka perehdyttää EFT Tappingin perusteiden itsehoidolliseen käyttöön oman työhyvinvoinnin tueksi. Ennakkomateriaali EFT:n itsenäiseen opiskeluun lähetetään 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua sähköisenä, sisältäen teoriaa ja EFT-ääniteharjoituksia.

Kohderyhmä

EFT 1-tason koulutus on tarkoitettu terapia-, hoito- ja ohjaustyön ammattilaisille, jotka kaipaavat työhönsä toimivia ja tutkittuja keinoja stressin, kivun ja kuormittavien tunteiden työstämiseen. EFT (Emotional Freedom Techniques) on keho- ja tunnetietoista läsnäoloa ja akupisteiden stimulointia hyödyntävä moniammatillinen menetelmä, jota asiakkaat oppivat hyödyntämään myös omaan itsehoitoon. Se soveltuu myös opetus- ja kasvatustyöhön sekä esim. coachingiin tai osaksi urheilijoiden henkistä valmennusta. Osallistujalla pitää olla mahdollisuus menetelmän harjoittelemiseen vähintään kolmen asiakkaan kanssa.

Koulutuksen pääsykriteerinä on edeltävä koulutus ja työkokemus vuorovaikutustyöstä, esimerkkeinä sotealan ammattilaiset (fysio-, toiminta- ja psykoterapeutit, psykologit, hoitajat, sosionomit jne.), opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset, lyhytterapeutit, työnohjaajat ja muut pidempiä täydentävien menetelmien koulutuksia käyneet (vyöhyketerapeutti, akupunktiohoitaja jne.).

Kouluttaja

Fysioterapeutti, EFT Level 2 Practitioner Karita Palomäki

Sisältö

Koulutuspäivän aikana opitaan perusteet EFT:n ohjaamisesta toiselle sekä miten huomioida mahdolliset vasta-aiheet EFT:n käytölle traumainformoidusti. Päivän aikana käydään tarkemmin läpi kaksi "tekniikkaa": Chasing the Pain ja Choice Method. Päivään sisältyy luentokeskustelua, demonstraatioita, yhteisharjoituksia sekä parin kanssa tehtävä EFT-ohjausharjoitus.

Hinta

280 €

Ilmoittaudu

Viimeistään 7.1. Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Muista ilmoittautua ajoissa, koska koulutuksessa on ennakkotehtävä!

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Palautetta sisällöstä ja kouluttajasta

Hyvä ja selkeä sisältö, hyvä kouluttaja.
Koulutus oli hyvin jaoteltu👌🏻.
Tämän osaamisen pystyn ottamaan heti käyttööni, on kaivattua osaamista asiakastyöhön!
Sain ft työhön uuden työkalun, jolla puuttua kipuun.
Tärkein oppi kehon ja mielen yhteys, rohkaistuin ottamaan enemmän käyttöön tätä ajatusta konkreettisesti.
Oivalsin että on erilaisia tyylejä tehdä hoitoja, näkemys laajentui.
Kouluttaja osasi hyvin esittää asian ja kertoa käytännön vinkkejä.
Karita selittää ja kouluttaa hyvin ja rauhallisesti. On tilaa myös kysymyksille!