Elintapaohjaaja 2 op

03.11.2022–02.02.2023 Verkossa

Hei Sinä sote- ja liikunta-alan ammattilainen, sisältääkö työsi elintapojen ohjaamista? Haluatko kehittää ja päivittää tietojasi ja taitojasi?

Tule mukaan marraskuussa alkavaan elintapaohjauksen verkkokoulutukseen. Koulutuksen avulla vahvistat pätevyyttäsi ja lisäät ohjausosaamistasi, löydät uusia työkaluja ja verkostoidut muiden Pohjois-Pohjanmaalla elintapaohjaustyötä tekevien kanssa.

Aika

3.11.2022–2.2.2023

Paikka

Verkossa

Kenelle

sosiaali- ja terveysalan sekä liikunta-alan ammattilaiset

Ilmoittautuminen

Koulutuksen aloitukseen eli 3.11. saakka

Hinta

120 €

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Aika ja paikka

3.11.2022–2.2.2023 verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan sekä liikunta-alan ammattilaisille, jotka tarvitsevat työssään elintapaohjausosaamista.

Sisältö

Koulutuksen pääteemat ovat elintapaohjauksen perusteet, aikuisten liikuntaneuvonta, ravitsemusohjaus ja uniterveys.

Koulutuksen avulla syvennät ymmärrystäsi terveellisten elintapojen merkityksestä ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, toimintakyvylle ja terveydelle sekä lisäät osaamistasi siitä, miten voit hyödyntää elintapaohjauksen työvälineitä työssäsi. Lisäksi saat varmuutta ohjaustyöhösi.

Verkkokoulutus on laajuudeltaan 60 tuntia (2 op) ja se toteutetaan Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Moodle-oppimisympäristössä. Koulutus sisältää itsenäisesti opiskeltavia koulutusmateriaaleja, verkkoluentoja ja pohdintatehtäviä sekä käytännönläheisen syventävän kehittämistehtävän. Verkossa tapahtuva koulutus tarjoaa joustavan tavan opiskella omassa tahdissa. Sähköisen oppimisympäristön perehdytyksen saat koulutuksen alussa.

Palautteita edellisestä koulutuksesta

”Työn ja opiskelun yhdistäminen onnistui hyvin ja tuki myös oppimista.”

”Sain paljon uutta, syventävää tietoa ja materiaaleja sekä varmuutta puhua elintapa-asioista. Kaikista hienointa oli saada tietoa motivoinnista ja prosessin etenemisestä. Opintokokonaisuus oli erinomaisesti koostettu. Sain uutta potkua työhön ja elintapaohjaukseen.”

”Lämmin kiitos, oli mielenkiintoista olla mukana ja saada hyvää tietoa sekä materiaaleja mukaan tulevaan elintapaohjauksen tehtävään.”

Hinta

120 € sisältäen verkkotapaamiset, etäluennot ja koulutusmateriaalit sekä kouluttajien tuen

Koulutuksesta saa todistuksen.

Ilmoittaudu

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta

Koulutukseen otetaan 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Aloituswebinaarin liittymislinkki ja ohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen on sitova. 20.10. jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Ulla Isopahkala
ulla.isopahkala@ppshp.fi
puh. 040 570 4330

Leea Järvi
leea.jarvi@ppshp.fi
puh. 040 757 6711

Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
puh. 044 465 2202