Englannin keskeistä kielioppia ja kuuntelua verkossa

Aika ja paikka

29.9.–3.11.2020 (23 t, ei viikolla 43) verkossa. Tehtävien viimeinen palautuspäivä on 9.11.

Kohderyhmä

Kaikki kiinnostuneet, joilla on englannin perustason kielitaito (taso A2). Kurssi soveltuu englannin perusrakenteiden kertaukseen ja henkilöille, jotka haluavat ilmaisuunsa tarkkuutta.

Kouluttaja

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Sisältö

Kurssilla harjoittelet englannin kielen perusrakenteita, joiden avulla pystyt ilmaisemaan itseäsi selkeämmin ja kehität peruskuuntelutaitoa.

Kurssin aiheet ovat: artikkeleiden käyttö, ajan- ja paikan prepositiot, muodollinen subjekti, pronominit, genetiivi, kaikki aikamuodot, ehtoa ilmaisevat lauseet, passiivi ja sanajärjestys.

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge) ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Hinta

120 € sisältäen koulutuksen

Ilmoittautuminen

11.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Koulutus toteutuu, jälki-ilmoittautumiset 27.9. mennessä!

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201