Haapanasta huuhkajaan – lintukurssi aloittelijoille

Aika ja paikka

Tiistaisin 15.3.–19.4.2022 klo 17.30–20.15 (18 t) verkossa

Osallistuja tarvitsee internetyhteyden ja mikrofonin sekä mahdollisesti web-kameran. Osallistumistiedot ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa.

Kohderyhmä

Kaikki aloittelevat lintuharrastajat

Kouluttaja

Esko Saari

Eräs opiskelijani kysyi: ”Miksi noille linnuille pitää antaa nimilaput? Eikö riitä, että katselemme niitä ja ilahdumme niiden laulusta.” Voihan se noinkin olla. Tilhien hopeatiukujen helinä syksyn pihlajassa, punatulkun epävireinen viheltely pakkaspäivänä ja laulurastaan verkkainen rupattelu keväällä. Luontokokemustani vain täydentää se, että osaan laulajat nimetä. Esko Saari.

Sisältö

Kurssilla opit lintujen tunnistamista kuvien, videoiden ja tuntomerkkien avulla. Opit tunnistamaan lintujen soidinlauluja, opit enemmän lintujen alkuperästä, muutosta ja suunnistamisesta. Kuulet myös lintuihin liittyvistä uskomuksista ja hautalöydöistä.

Hinta

65 € sisältäen verkkokoulutuksen

Ilmoittautuminen

1.3. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru