Haapanasta huuhkajaan – lintukurssi aloittelijoille

Aika ja paikka

Tiistaisin 16.3.–20.4.2021 klo 17.30–20.15 (18 t) verkossa

Osallistuja tarvitsee internetyhteyden ja mikrofonin sekä mahdollisesti web-kameran. Osallistumistiedot ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa.

Lisäksi järjestetään vapaavalintainen maastoretki toukokuussa Liminganlahden luontokeskukseen, mikäli osallistujia on riittävästi. Retken kesto on noin neljä tuntia ja ajankohta sovitaan tarkemmin kurssilaisten kanssa.

Kohderyhmä

Kaikki aloittelevat lintuharrastajat

Kouluttaja

Esko Saari

Sisältö

Kurssilla opit lintujen tunnistamista kuvien, videoiden ja tuntomerkkien avulla. Opit tunnistamaan lintujen soidinlauluja, opit enemmän lintujen alkuperästä, muutosta ja suunnistamisesta. Kuulet myös lintuihin liittyvistä uskomuksista ja hautalöydöistä.

Hinta

65 € sisältäen verkkokoulutuksen. Maastoretken hinta on 15 € sisältäen opastuksen (ei sisällä matkakuluja). Hinta laskutetaan kurssin alettua.

Ilmoittautuminen

1.3. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Kerro ilmoittautumisen lisätiedoissa, haluatko osallistua maastoretkelle.

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru