Harjoittele englannin puhumista ja kuuntelua verkossa (etäkoulutus)

Practise English Speaking and Listening Online

Aika ja paikka

9.2.–23.3.2022 (22 t) verkossa. Tehtävien viimeinen palautuspäivä  on 29.3.

Kohderyhmä

Kaikki kiinnostuneet, jotka hallitsevat englannin kielen perusteet (taitotaso A2–B1).

Kouluttaja

Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM Maarit Pönkänen

Sisältö

Treenaa englannin kielen puhumista verkossa. Kurssilla harjoittelet arkipäivän ja matkailun keskustelutilanteita, puhut englantia ja teet aiheisiin liittyviä kuunteluharjoituksia sekä kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja.

Kurssin aiheet: tervehdykset, esittelytilanteet, small talk, mielipiteen ilmaiseminen, puhelimessa asiointi, varausten tekeminen eri tilanteissa (mm. hotelli, ravintola, lentoliput), lentokentän tilanteet, ravintolassa tilaaminen, ostosten tekeminen, tien neuvominen ja kysyminen, lääkärissäkäynti.

Toteutus

Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. Kurssilla ei ole verkkotapaamisia.

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internetyhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään.

 

Hinta

120 € sisältäen koulutuksen

Ilmoittautuminen

24.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru