Lumilautailun Opettaja 1 -kurssi Rukalla

06.01.2023–05.02.2023 Kuusamo

Kurssi toteutuu, paikkoja vielä jäljellä!

Aika ja paikka

Verkko-opetus alkaa 6.1.2023
Lähiopetusjaksot: 27.-29.1. ja 3.-5.2.2023, Ruka, Kuusamo.

Lähijaksot alkavat molempina viikonloppuina perjantaina klo 15.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joita kiinnostaa toimiminen lumilautaopettajana. Kurssille hyväksymisen edellytyksenä on hyvä lajikohtainen taito ja 17 vuoden ikä (täytettävä vuonna 2023). Maksimiosallistujamäärä on 12.

Kouluttaja

Ilmoitetaan myöhemmin

Tavoitteet

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ohjaajakoulutuskonseptin mukainen lumilautailun ohjaajakoulutus keskittyy hiihdonopetuksen perusteisiin ja omien taitojen kehittämiseen sekä alkeistason asiakkaiden ohjaamiseen. Kurssilaisilta edellytetään hyvää peruslaskutaitoa kaikissa olosuhteissa sekä kiinnostusta opetustyötä kohtaan. Kurssin käyneellä on valmiudet toimia hiihdonopettajana hiihtokeskuksissa.

Lisätietoja:
https://www.ski.fi/info/koulutus/kouluttaudu-hiihdonopettajaksi/

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää lumilautailun Opettaja 1 -kurssin yhteistyössä Kuusamo-opiston, SHKY ry:n ja Rukan hiihtokoulun kanssa. Lisätietoja freelance-opettajana toimimisesta Rukalla antaa Rukan hiihtokoulun kannatusyhdistys ry:n puheenjohtaja Erja Huovinen, puh. 040 3010221 tai rhk@hiihtokouluruka.fi.

 

Sisältö

Kurssi koostuu verkko-opiskelusta ja viiden päivän lähiopiskelusta. Lähijakson suorittaminen edellyttää kokopäiväistä (aamusta iltaan) osallistumista. Osallistujille lähetetään tarkempi päiväkohtainen ohjelma ennen kurssin aloitusta. Sisältöön voi perehtyä osoitteessa   https://shky.moodle.school/ . Kirjaudu vierailijana, valitse Lumilautailun ohjaajakoulutus (masterdata) ja syötä salasana shky2020.

Lisätietoja kurssiohjelmasta koulutussuunnittelija Hanne Palosaari, puh. 0400 175 657 tai hanne.palosaari@kuusamo.fi

Huomioitavaa

Kurssi pidetään suomen kielellä.

Kurssilla tarvittavat varusteet:
* lumilautailuvarusteet, kypärä mukaan lukien
* muistiinpanovälineet

Hinta

270 € sisältäen opetuksen ja mahdollisen kurssimateriaalin.

Lisäksi opiskelijan omien tarpeiden mukaan seuraavat omakustanteiset palvelut:
* Hissilippu: 2pv 37€ ja 3pv 55€.
* Lounas: Hinta ilmoitetaan myöhemmin
* Majoitus Rukalla: Majoittuminen on mahdollista Rukan Hiihtokoulun Susu- majoituspaikassa 14 €/yö. Majoitusvaraukset osoitteesta rhk@hiihtokouluruka.fi. Majoitukseen mahtuu 20 ensimmäistä varaajaa. Mikäli Susu on täynnä, on mahdollista varata majoitus Ski-inn -huoneistosta sopimushintaan osoitteesta myynti@ruka.fi, mainitse kurssi varausta tehdessä.

Ensisijaisesti suosittelemme majoitusta Rukalta pitkien kurssipäivien vuoksi. Kuusamon keskustassa on lisäksi tarjolla mm. hostellitasoista majoitusta Kuusamo-opistolla, tiedustelut ja varaukset: opisto@kuusamo.fi tai 050 444 1157.
Osallistujat vastaavat itse vakuutuksista.

Ilmoittaudu

Sitovat ilmoittautumiset 30.12.2022 mennessä oheisella sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse kesayo@kuusamo.fi

Ilmoita ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa, mihin hiihtokouluun aiot hakeutua opetustöihin.
Mainitsethan myös ilmoittautuessasi, mikäli tarvitset hissilippuja.

Ilmoittautuneille lähetetään kutsu, kurssiohjelma ja lasku kurssimaksusta kurssin toteutumisen vahvistuttua.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet koulutuksen hinnasta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan, laskutetaan koko koulutuksen hinta. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle.
The course is full. You can register for the waiting list.