Italian alkeisjatkokurssi, taso A2

20.09.2023–17.04.2024 Verkossa

Aika ja paikka

20.9.2023–17.4.2024

Ke klo 16:30–18:00

Etäyhteydellä Zoomissa

Kouluttaja

Marco Mencarelli

Olen Toscanasta lähtöisin oleva italialainen, jonka polku on johtanut Jyväskylän ja Muonion kautta Rovaniemelle, Lappiin. Opetan italian kieltä eri oppilaitoksissa, mm. Lapin yliopistossa sekä useammassa kansalaisopistossa. Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa olen opettanut syksystä 2020 lähtien.

Olen valmistunut Sienan yliopistosta ja italian opettajana olen päässyt hyödyntämään Italian kielen ja kirjallisuuden opintojani. Kursseillani haluan, että opiskelijoilla on mukavaa ja pyrin luomaan rentoa ilmapiiriä, jossa kaikki uskaltavat rohkeasti yrittää virheitä pelkäämättä.

Olen vetänyt verkkokursseja useamman vuoden ajan ja kokemuksesta uskallan luvata, että myös etäopiskelu on hauskaa ja toimivaa, eikä erityisiä teknologisia taitoja vaadita. Rohkeasti vain mukaan siis!

Tavoitteet

Kurssin käytyään opiskelija osaa - tehdä tilauksen ravintolassa - varata hotellihuoneen - muodostaa si-passiivin - käyttää mi piace/mi piacciono – ilmaisua - käyttää omistussanoja - taivuttaa adjektiiveja pääsanan mukaan

Sisältö

Kurssi sopii italian kielen alkeiskurssin käyneille. Kurssilla jatketaan italian peruskieliopin opiskelua, harjoitellaan käytännön tilanteita ja tutustutaan Italian kulttuuriin. Lisäksi kurssilla tehdään kuuntelu- ja keskusteluharjoituksia. Kurssilla laajennetaan perussanastoa sekä opetellaan mm. prepositioita, si-passiivi, omistussanat, adjektiivien taivutus, adverbeja sekä objektipronominit. Kurssilla harjoitellaan ravintolassa asioimista, kaupungilla liikkumista, nähtävyyksistä kertomista, vapaa-ajasta ja mieltymyksistä kertomista sekä hotellissa asioimista.

Materiaalina käytetään Bella Vista 1 oppikirjaa, kappaleet 6-10.

Hinta

100€
(maksetaan kahdessa erässä, puolet syyslukukaudella ja puolet kevätlukukaudella.)

Ilmoittaudu

10.9. mennessä tästä linkistä

Ilmoittautuminen alkaa 1.7.2023.

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija
Hanne Palosaari
hanne.palosaari@kuusamo.fi
puh. 0400 175 657