Itsemyötätuntoinen itsensä johtaminen

Itsemyötätuntoisen asenteen kautta voit löytää hyvinvointiasi kunnioittavan tavan kehittyä ja edetä kohti tavoitteita. Itsemyötätunto on hyödyllinen ominaisuus etenkin silloin, kun ympäristö koetaan kuormittavaksi.

Aika ja paikka

Lauantai 5.2., 12.2., 19.2., 26.2.22 klo 10.00–13.00 (12 t) verkko, tarkemmat tiedot kerrotaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Osallistujat tarvitsevat tietokoneen nettiyhteydellä, kuulokkeet (headset) ja web-kameran.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset uusia tapoja itsesi johtamiseen ja olet kiinnostunut oman hyvinvoinnin kehittämisestä.

Kouluttaja

Työnohjaaja STOry, Mindfulness tunnetaitovalmentaja, KTM, KM Merja Julkunen

Sisältö

Koulutus koostuu neljästä kolmen tunnin mittaisesta jaksosta. Jokaisella jaksolla saat itsesi johtamiseen työkaluja, joita pääset kokeilemaan käytännössä jaksojen välillä.

1. Itsemyötätunto ja hyvinvointi 5.2. klo 10.00–13.00
Mitä itsemyötätunto on ja mitä se ei ole? Miten itsemyötätuntoa kehitettään? Miten itsemyötätunto vaikuttaa hyvinvointiin? Milloin stressi on haitallista? Miten itsemyötätunto auttaa stressinhallinnassa?

2. Tietoinen läsnäolo ja keskittyminen 12.2. klo 10.00–13.00
Miten voi oppia keskittymään paremmin? Voiko ajatuksia ja tunteita hallita? Miten voi parantaa kognitiivista ergonomiaa? Johtaako hellittäminen tehokkuuteen?

3. Itsemyötätuntoinen ajanhallinta 19.2. klo 10.00–13.00
Itsensä johtaminen omien arvojen kautta - Tavoitteet ja valinnat ajankäytön perustana - Itsemyötätuntoisia tekoja arjessa - Jämäkkyys ajanhallinnassa

4. Itsemyötätunto ja kehittyminen 26.2. klo 10.00–13.00
Itsemyötätunto ja motivaatio - Vakaata ja realistista itsearvostusta itsemyötätunnosta - Kokeilut ja jatkuva parantaminen kehittymisessä - Itsemyötätuntoinen onnistumisten ja epäonnistumisten käsittely matkalla kohti tavoitteita

Hinta

190 €

Ilmoittautuminen

14.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru