Jännittäjäryhmä – matka omaan itseen ja jännittämiseen (20 t)

Jännitätkö esiintymistä? Pelkäätkö sosiaalisia tilanteita? Ahdistutko omien mielipiteiden ilmaisemisesta? Häiritseekö jännittäminen arkea tai työelämääsi?

Aika ja paikka

Maanantaisin 26.10.–23.11.2020 klo 16.30–19.30 (yht. 20 t)

Oulu, ilmoitetaan tarkemmin osallistujille lähetettävässä kutsukirjeessä

Kouluttaja

AEO, KM Erja Väisänen

Sisältö

Jännittäjäryhmän tavoitteena on saada uusia suhtautumis- ja toimintatapoja jännittämiseen ja siihen liittyvien tilanteiden käsittelyyn. Ryhmän avulla lisätään tietoisuutta jännittämisen kokemuksesta erilaisin harjoittein. Harjoitteita ovat muun muassa keskustelut, kirjalliset tehtävät sekä rentoutus- ja mielikuvaharjoitukset. Harjoitteisiin osallistumista helpottavat ryhmän luottamuksellinen ilmapiiri ja pieni koko. Ryhmään otetaan enintään 10 osallistujaa, joita yhdistää jollain tavalla elämää häiritsevä jännittäminen riippumatta iästä, sukupuolesta, elämäntilanteesta tai aiemmista kokemuksista. Jännityskokemukset ja pelot ovat osallistujien kesken aina erilaisia ja vaikuttavat erilailla eri ihmisiin. Jännitystä myös aiheuttavat eri ihmisillä eri tekijät. Pienryhmäharjoitteet antavatkin vertaistukea ja helpottavat jännittämisen jäsentämistä. Tervetuloa siis rohkeasti mukaan!

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

90 €

Ilmoittautuminen

12.10.20 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.