Japanin kielen ja kulttuurin peruskurssi

Aika ja paikka

Tiistaisin 12.1.–2.3.2021 klo 17–19 (20 t) Oulu, ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Huom! Opetus toteutetaan tarvittaessa etänä, mikäli koronavirustilanne estää lähiopetuksen.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille japanin kielestä kiinnostuneille – olitpa sitten itseopiskellut tai muuten vain Japanista kiinnostunut nuori tai aikuinen.

Kouluttaja

KM, ELO Elina Aikivuori
Elina Aikivuori on asunut ja opiskellut Japanissa sekä suorittanut Suomessa kasvatustieteen maisterin tutkinnon ja opettajan pedagogiset opinnot. Suomessa hän on toiminut opettajan työtehtävissä sekä pitänyt Japanin kielen ja kulttuurin kerhoa yläkoulussa ja lukiossa.

Sisältö

Kurssilla käydään läpi mm. kirjoitusjärjestelmiä, kielioppia, puhumista, arkisia tilanteita, kulttuuritietoutta ruuasta robotteihin ja elävöitetään näkemystä nyky-Japanin menosta historiaa unohtamatta.

Materiaali

Kurssilla käytetään oppikirjana Matilaisen ja Seritan suomenkielistä perusteosta ”Michi -Tie japanin kieleen” (2–6. painos), jonka opiskelijat hankkivat itse. Lisäksi osallistujat saavat runsaasti opettajan tuottamaa materiaalia oppimisen tueksi.

Hinta

120 € sisältäen koulutuksen ja monistettavan materiaalin. Oppikirja ei sisälly hintaan, vaan osallistuja hankkii kirjan itse kutsun saatuaan. Kirjan hinta on noin 50 €.

Ilmoittautuminen

18.12.20 (!) mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
p. 044 465 2201
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi