Johdanto emotionaaliseen anatomiaan

12.05.2023 Oulu, Verkossa

Kehon, mielen ja kehomielen tunnistaminen yhtenä yhdistettynä yksikkönä, yhtenä samanaikaisena tapahtumana on keskeinen itsensä ymmärtämisessä. Ja on elintärkeää pyrittäessä selvittämään häiriön ja sairauden syitä.

Emotionaalinen anatomia on pyrkimys tarkastella kehomieli yhteyttä laajemmasta perspektiivistä. Keho edustaa kaiken kattavaa oppimista ja haasteita, jotka on kirjoitettu ja kaiverrettu anatomiaamme. Anatomian tutkiminen tästä perspektiivistä herättää myötätuntoa ja herättää sydämen viisauden, joka on emotionaalisen anatomia ydin.

Aika

Pe 12.5.2023 klo 9.00–16.00

Paikka

Oulu tai verkossa

Kenelle

Kaikki kiinnostuneet

Hinta

140 €

Ilmoittautuminen

24.4.23 mennessä

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

Pe 12.5.2023 klo 9.00–16.00

Voit osallistua koulutukseen paikan päällä Oulussa (kesäyliopiston tilat keskustassa) tai etänä Zoom-palvelun kautta. Koulutus toteutetaan pelkästään webinaarina, jos lähikoulutukseen ei ole riittävästi tulijoita.

Kohderyhmä

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille itsensä kehittymisestä kiinnostuneille.

Kouluttaja

Kipupsykologi, psykoterapeutti, hypnoterapeutti, EMDR-terapeutti, EDxTM kouluttaja Juha SiiraJuha Siira on kirjoittanut Mikael Saarisen kanssa vuonna 2008 kirjan Tunnetreenillä tasapainoon–Harjoituksia ja tekniikoita keholle ja mielelle, vuonna 2011 kirjan Tunnekartalle–tietoisempaan Tunne-elämään, vuonna 2016 Karita Palomäen kanssa kirjan Kehon viisaat viestit: Vapaaksi kivusta, stressistä ja kuormittavista tunteista ja vuonna 2021 Mikael Saarisen kanssa kirjan Tunteet kehossa. Juha kirjoittaa parhaillaan uutta kirjaa teemalla emotionaalinen anatomia - mitä kehosi sinulle todella kertoo.

Sisältö

Tässä koulutuksessa tarkastelemme anatomiamme piileviä viestejä, jotka ilmenevät fyysisen kehon muodossa ja rakenteessa, ja tutkimme energeettistä dynamiikkaa, joka saa aikaan nämä tulokset.

Parantaaksemme hyvinvointiamme meidän on kyettävä ymmärtämään kehomme olevan ilmaus taustalla olevasta energiasta. Ihmisen keholla on muoto, joka on mekaniikan ulkopuolella. Tietoisuuden ymmärtäminen edellyttää kehomme muodon ja koon ymmärtämistä osana tietoisuuden kehittymistä.

Käymme koulutuksessa läpi emotionaalisen anatomian perusteita liitettynä ne aiemmin ilmestyneeseen kirjaan Saarinen ja Siira Tunteet kehossa (2021) sekä luentokokonaisuuteen Chris Knight Self Intelligence (2021).

Hinta

140 € sisältäen koulutuksen ja luentomateriaalin

Ilmoittaudu

24.4.23 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.