Kanta kuntoon | Kaikki kannasta 24.4.

24.04.2024 Verkossa

Aika ja paikka

Ke 24.4.24 klo 12.00–15.00 etänä verkossa

Kohderyhmä

Yksityiset ja julkiset sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajat

Kouluttaja

Sosiaali- ja terveysalan digitalisaation asiantuntija, MBA Heidi Ilmonen tai sairaanhoitaja AMK, TtM, väitöskirjatutkija Marjut Jokela

Sisältö

Koulutus lisää tietoa Kanta-palveluiden rakenteesta, siihen liittyvästä lainsäädännöstä, kuten asiakastietolain tuomista vaatimuksista ja palveluntuottajia ja henkilöstöä koskevista keskeisistä vaatimuksista. Koulutus luo henkilöstölle hyvän yleiskuva siitä, mitä Kanta-palvelu tarkoittaa, mitä OmaKannan asiakasohjaus tarkoittaa, millainen on sote-alan ammattilaisen rooli suhteessa Kanta-palveluihin, mikä on Kanta yhteensopiva tietojärjestelmä, ja mitä eri vaiheita Kanta-palveluiden käyttöönottoon sisältyy.

Tämän koulutuksen avulla vastaat Kanta-palvelun käyttöön ja asiakkuuteen liittyvästä osaamisen päivittämisestä Kanta-palveluiden osalta työntekijän ja yrittäjän näkökulmasta.

Hinta

80 € / osallistuja / webinaari sisältäen sähköisen materiaalin

Alennushinnat ryhmille:

  • 3–5 osallistujaa samasta työyksiköstä, hinta 60 € / osallistuja / webinaari
  • vähintään 6 osallistujaa samasta työyksiköstä, hinta 50 € / osallistuja / webinaari

Ilmoittaudu

8.4. mennessä Kanta kuntoon -opintokokonaisuuden pääsivun kautta

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.