Kanta kuntoon | Miten rakennan tietoturvasuunnitelman? 20.3.

20.03.2024 Verkossa

Aika ja paikka

Ke 20.3.24 klo 12.00–15.00 etänä verkossa

Kohderyhmä

Yksityiset ja julkiset sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajat

Kouluttaja

Sosiaali- ja terveysalan digitalisaation asiantuntija, MBA Heidi Ilmonen tai sairaanhoitaja AMK, TtM, väitöskirjatutkija Marjut Jokela

Sisältö

Tietoturvasuunnitelma on dokumentti, joka kuvaa sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajan tietoturva- ja tietosuojakäytäntöjä.

Tietoturvasuunnitelma perustuu asiakastietolakiin ja korvaa aiemman tietosuojan ja tietoturvan omavalvontasuunnitelman. Jokaisen sähköistä asiakas- tai potilastietojärjestelmä käyttävän sote-alan toimijan on laadittava oman toimintansa osalta tietoturvasuunnitelma. Suunnitelma tulee olla valmis ennen Kanta-palveluun liittymistä.

Tässä koulutuksessa käymme läpi tietoturvasuunnitelman perusteet, rakenteen ja keskeiset sisällöt esimerkkien avulla. Näin saat hyvät valmiudet oman tietoturvasuunnitelman rakentamiseen tai päivittämiseen.

Hinta

80 € / osallistuja / webinaari sisältäen sähköisen materiaalin

Alennushinnat ryhmille:

  • 3–5 osallistujaa samasta työyksiköstä, hinta 60 € / osallistuja / webinaari
  • vähintään 6 osallistujaa samasta työyksiköstä, hinta 50 € / osallistuja / webinaari

Ilmoittaudu

5.3. mennessä Kanta kuntoon -opintokokonaisuuden pääsivun kautta

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.