Kauppatiede, väyläopinnot

Aika ja paikka

Lukuvuosi 2022-2023. Opinnot alkavat kesällä 2022 (Kirjanpito ja tuloslaskenta 5 op ja Markkinoinnin perusteet 5 op) ja päättyvät helmi-maaliskuussa 2023 (väylähakuun mennessä).

Kaikkien kurssien opetus järjestetään etänä, osalla kursseista on tenttejä yliopiston Examissa.

Tietoa avoimen väylästä

Avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella on mahdollista hakea tutkinto-opiskelijaksi Oulun yliopistoon. Tätä valintatapaa kutsutaan avoimen väyläksi.

Valintaperusteet kuvataan Opintopolussa, hakukohteen välilehdellä hakeminen - valintaperusteet. Opintopolku on virallinen tietolähde valintoihin liittyen.

Tietoa avoimen väylästä löydät täältä:
https://www.oulu.fi/avoinyliopisto/avoimen_vayla

ks. Avoimen väylän hakukohteet: Kauppatieteet

Sisältö

Väyläopintoihin kuuluu yliopistotasoisia Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun tutkintorakenteen mukaisia kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon kuuluvia opintoja 39 opintopisteen verran seuraavasti:

-ay724104P Kirjanpito ja tuloslaskenta 5 op OY
-ay724106P Markkinoinnin perusteet 5 op OY
-ay724610P Sopimus- ja yhteisöoikeus 5 op OY
-ay724108P Rahoitusmarkkinat 5 op OY
-ay724111P Suomen talous ja talouspolitiikka 5 op OY
-ay724110P Taloustieteen perusteet 5 op OY
-ay724102P Johtajuus ja organisaatiot 5 op OY

-Korkeakoulutasoisia, alakohtaisia kieliopintoja 4 op.; toinen kotimainen kieli (vähintään B1-taso, esim. Svenska för ekonomer 4 op) tai vieras kieli (tulee olla tasoltaan alkeiskurssia korkeampi, vähintään B2-taso, esim. Business Studies for English Competence 4 op).

Kesäyliopiston tarjonnassa syksyllä 2022:
Svenska för ekonomer 4 op OY
Business Studies for English Competence 4 op OY

Valitse kielikurssi ilmoittautumislomakkeella. Huomioithan Svenska för ekonomer -kurssin lähtötasovaatimuksen (tieto kurssin nettisivulla).

Kokonaisuuteen sisältyvät kurssit

Huomioitavaa

Huomaa, että kauppatieteiden avoimen väylän opinnot alkavat jo kesällä!

Hinta

Kauppatiede, väyläopinnot 39 op, kokonaisuus: 585 €

Laskutus kahdessa erässä syksyn aikana.

Yksittäisten kurssien hinnat näkyvät kurssien sivuilla.

Valitessasi yksittäisiä opintojaksoja, niistä laskutetaan kurssikohtainen hinta. Mikäli päädyt suorittamaan väyläopinnot kokonaisuudessaan, tämä huomioidaan laskutuksessa, eikä paketin hinta ylitä 585 €. Jos olet suorittanut joitakin väylään kuuluvia kursseja jo aiemmin, ota yhteyttä kesäyliopistoon laskutuksen sopimiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan tietojen tarkennuttua (viimeistään kesäkuun 2022 alkupuolella).

Myös Kirjanpito ja tuloslaskenta 5 op OY -kurssille ja Markkinoinnin perusteet 5 op OY -kurssille ilmoittaudutaan tämän väyläkokonaisuuden kautta (ko. kurssit voi suorittaa myös yksittäisinä kursseina, eli siksi niissä on mahdollisuus ilmoittautua myös  erikseen).

Huom!  Valitse ilmoittautumisen yhteydessä toinen kielikursseista. Lue kurssisivulta lähtötasovaatimus Svenska för ekonomer -kurssille.

Jos kielikurssi on täynnä, ilmoittaudu varasijalle; pyrimme järjestämään uusia ryhmiä niin, että kaikki pääsevät mukaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru