Kertaa, kartuta, keskustele ja kirjoita – Challenge yourself in English (verkossa)

Aika ja paikka

Tiistaisin 27.10.–8.12.2020 klo 17.15–18.45, yht. 14 t

Kurssi toteutuu reaaliaikaisena verkko-opetuksena.

Kurssi on jatkoa keväältä, jolloin opetus jouduttiin keskeyttämään koronan vuoksi. Uudet osallistujat ovat tervetulleita ryhmään!

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka haluavat saada sujuvuutta puhumiseen ja kohentaa kirjoitustaitoaan. Lähtötaitotasona B1 (ks. Eurooppalainen taso – Itsearviointilokerikko).

Kouluttaja

FM Anna-Mari Piirainen

Anskulla on vankka kokemus työelämälähtöisestä kielikoulutuksesta. Uudet menetelmät ja työkalut sekä opiskelijalähtöisyys ovat Anskun avainsanoja.

Sisältö

Koulutuksen aikana kertaat ja kartutat kielitaitoasi keskustellen ja kirjoittaen. Tapaamisten teemat liittyvät aina kiinnostaviin ajankohtaisiin aiheisiin. Hyödynnämme kurssin aikana myös online-työkaluja oppimisen tueksi ja edistämiseksi. Kielioppia soveltuvin osin teemoihin liittyen ja ryhmän toivomusten mukaisesti. Anna 4K:n koukuttaa!

Koulutuksessa on käytössä Moodle-oppimisalusta, joten pysyt aina menossa mukana + löydät lisämateriaalia + tehtäviä ym. aiheisiimme liittyen.

Materiaali: Kouluttajalta

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

85 €

Ilmoittautuminen

12.10. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.