Etusivu » Uutiset » Kesän 2023 koulutustarjonta

Kesä on hyvää kasvun ja oppimisen aikaa!

25.03.2023

Kesän koulutustarjontannasta löytyy monia mahdollisuuksia osaamisen lisäämiseen ja uusien taitojen oppimiseen. Olemme saaneet julkaistua suurimman osa tulevan kesän koulutustarjonnasta, tule tutustumaan mitä kaikkea kesäyliopiston kesään kuuluu!

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa!

Kesäyliopiston abi- ja lukiolaiskursseilla kertaat tehokkaasti tulevan syksyn ylioppilaskirjoituksiin. Tarjonnassa on myös peruskoulun matematiikan kursseja, joilla päset kertaamaan ja vahvistamaan osaamistasi lukio- tai muuta jatko-opiskelua varten. Kurssit järjestetään loppukesästä ennen koulujen alkua. Pidä opiskeluvapaa kesän alku ja tule loppukesästä mukaan kursseillemme!

Ammatilliset täydennyskoulutukset

Kesän alkuun on tarjolla suosittu Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® -peruskoulutus 40 op. Ilmoittautumiset ovat parhaillaan käynnissä myös elokuussa alkavaan Metsäpajaohjaaja™ 5 op -koulutukseen.
Tutustu myös muihin alkamassa oleviin koulutuksiin:

Kesän avoin yliopisto-opetus

Tule mukaan opiskelemaan Oulun yliopiston alaisia oppiaineita. Ilmoittautumiset ovat parhaillaan käynnissä!

Kasvi- ja eläinkurssit

Tule tutustumaan lähiluontoon kesäyliopiston kursseilla! Saat oppia ja uusia ideoita mihin kaikkeen pihan ja lähiluonnon tutut kasvit taipuvat. Ja alkusyksystä lähdetään sieniretkelle!

Lasten kesäyliopisto

Paljon kivaa tekemistä 7–17-vuotiaille kesäloman parin ensimmäisen viikon aikana. Lasten kesäyliopisto toimintaa on tarjolla useammalla eri paikkakunnalla.

Valokuvauskursseja

Tule oppimaan valokuvaustaitoja! Kuusamon toimipaikassa järjestetään monipuolisesti eri sisältöisiä valokuvauskursseja. Kuusamon kaunis luonto antaa kursseille ainutlaatuiset puitteet. Kurssien ajalle on tarjolla myös majoitusta.

 

Tule mukaan kesäyliopiston kesään!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru