Etusivu » Uutiset » Kirjallisuusterapian koulutuspolku 90 op

Kirjallisuusterapian koulutuspolku 90 op 06.04.2021

Kirjallisuusterapian koulutuspolku (90 op) on Suomen kirjallisuusterapiayhdistys ry:n suunnittelema, noin 2,5 vuotta kestävä koulutuspaketti. Oppilaitokset eri puolilla Suomea järjestävät koulutuspolkuun sisältyviä koulutuksia yhteistyössä kirjallisuusterapiayhdistyksen kanssa.

 

Koulutuspolku on jaettu kolmeen osaan:

1. Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun välineenä 15 op – Johdatus kirjallisuusterapiaan
- Koulutus on tarkoitettu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.

2. Kirjallisuusterapiaohjaajakoulutus 35 op
- Koulutukseen voivat osallistua hakemusten perusteella valittavat henkilöt, jotka ovat suorittaneet koulutuspolun 1-osan tai sitä vastaavan, kirjallisuusterapiayhdistyksen hyväksymän koulutuksen.
- Osat 1 ja 2 suoritettuaan henkilö voi halutessaan käyttää kirjallisuusterapiaohjaaja-nimikettä. Nimike ei ole Valviran laillistama ammattinimike.

3. Kirjallisuusterapeuttikoulutus 40 op
- Koulutukseen voivat osallistua hakemusten perusteella valittavat henkilöt, joilla on korkeakoulututkinto (amk, yliopisto) ja jotka ovat suorittaneet koulutuspolun osat 1 ja 2 tai kirjallisuusterapiayhdistyksen hyväksymän muun vastaavan koulutuksen.
- Osat 1, 2 ja 3 suoritettuaan henkilö voi halutessaan käyttää kirjallisuusterapeutti-nimikettä. Nimike ei ole Valviran laillistama ammattinimike.

Näin pääset mukaan:
Kirjallisuusterapian koulutuspolku -kokonaisuuden osia 1–3 järjestetään eri oppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Koulutusten sisältö on yhtenäinen siten, että eri osiot voi suorittaa missä tahansa näistä oppilaitoksista. Lue lisää: https://kirjallisuusterapia.net/koulutus/

Koulutukset Oulussa

Kaikki kolme osiota ovat tulossa tarjontaan Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan lähivuosina. Asiasta tiedotetaan tarkemmin loppusyksystä 2021 kesäyliopiston netttisivuilla.

Lisätietoa

Koulutussuunnittelija Merja Kuure
merja.kuure@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2203

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru