Kirjoittajakurssi: Kohti luontorunoa

19.08.2023–20.08.2023 Oulu

Kurssilla tutustutaan luonto- ja ympäristörunouden perinteeseen sekä kokeillaan erilaisia tapoja kirjoittaa luonnosta ja ympäristöstä.

Aika

19.-20.8.23

Paikka

Oulu, tarkemmin kurssikutsussa

Kenelle

Kaikki kiinnostuneet

Ilmoittautuminen

7.8.23 mennessä

Hinta

25 €

Lisätiedot

Merja Kuure, koulutussuunnittelija
merja.kuure@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2203

Aika ja paikka

La-su 19.-20.8.23 klo 12.00-16.00

Kohderyhmä

Kaikki kiinnostuneet

Kouluttaja

Kouluttajana toimii kulttuurintutkija ja runoilija Aino-Kaisa Koistinen, jonka runokokoelma Uhanalaiset ja silmälläpidettävät (Palladium Kirjat 2021) tarkastelee muun muassa kotikissan ja ihmisen välistä kanssakäymistä.

Sisältö

Millaisiin muotoihin luontorunous taipuu tänä päivänä, ja millaisin keinoin luontorunon kirjoittamista voi lähestyä? Voiko runous tavoittaa ei-inhimillisten eläinten kokemusmaailmaa? Entä miten luonnonmateriaaleja voi käyttää osana kirjoittamista? Kohti luontorunoa -kurssilla tutustutaan luonto- ja ympäristörunouden perinteeseen sekä kokeillaan erilaisia tapoja kirjoittaa luonnosta ja ympäristöstä. Opetusmuotoina ovat lyhyet luennot ja harjoitukset. Kirjoittamista tunnustellaan myös ulkotiloissa, joten varauduthan mukavilla kengillä ja säänmukaisella vaatetuksella. Sateen sattuessa kurssi pidetään kuitenkin pääpainotteisesti sisätiloissa.

 

Kurssin järjestävät yhteistyössä Huutomerkki ry ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto. Kurssi on osa Oulun Muusajuhlia.

       

Hinta

25 €, maksu Paytraililla ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittaudu

7.8.23 mennessä; kurssille otetaan 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen, sinut ohjataan maksamaan kurssimaksu Paytrailin kautta. Ilmoittautumisesi hyväksytään maksamisen jälkeen. Saat kuitin sähköpostiisi automaattisesti.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.