Koiran hihnakäytöksen ABC

05.02.2023 Verkossa

Mätkähteletkö mahalleen karvakorvasi perässä tai tunnetko itsesi lähinnä kiviriipaksi hihnan perässä roikkuessa? Ylittyvätkö kohtaamisissa koiran äänenavauksen yhteydessä sallitut desibelimäärät, kun koirasi näkee toisen koiran, oravan, ihmisen, postipaten tai no ihan minkä tahansa asian maan ja taivaan välillä? Tai haluatko ehkäistä mahallesi asfalttiin tai lehtikasaan lentämisiä jo pikkupennun kanssa harjoitellesssa tai koiranhankintaa vasta suunnitellessasi? Haluatko ymmärtää koirasi paremmin ja parantaa suhdetta karvaisen nelivetosi kanssa? Luoda iloisen luottamussuhteen?

Aika ja paikka

(Pe 3.2.2023 klo 18–21) verkossa, tarkemmat etäosallistumisohjeet kerrotaan kutsussa

HUOM! Koulutus siirretty pidettäväksi su 5.2.23 klo 10–13 kokonaan verkossa (muutos tehty 23.1.23)

Kohderyhmä

Kaikki koirien hyvinvoinnista ja kouluttamisesta kiinnostuneet. Voit olla osa koirallista perhettä, koiran hankkimista harkitseva, kuulua muutoin koiran lähipiiriin tai koiramainen elämä yksinkertaisesti vain kiinnostaa.

Kouluttaja

Eläintenkouluttaja AT, YTM, KSA-CBATI, nosework-ylituomari Miira Hellsten

Sisältö

Eloisalla luennolla käymme läpi teoriassa ja käyntännössä miksi koiruu vetää höyryjunan tavoin ja miten saada hihna hymyilemään. Käymme läpi esimerkkejä, miten ehkäistä ei-toivottua käytöstä ja kouluttaa koiruudelle positiivisempia käytösmalleja kannattavaksi.

Hinta

30 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittaudu

18.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevasta ilmoittautumispainikkeesta

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen, sinut ohjataan maksamaan kurssimaksu Paytrailin kautta. Ilmoittautumisesi hyväksytään maksamisen jälkeen. Saat kuitin sähköpostiisi automaattisesti.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201