Kokonaisvaltainen joogaohjaajan koulutus KOE

Aika ja paikka

Ti 4.8.2020 Oulu

Koe järjestetään klo 8.30-18 välisenä aikana (kellonaikamuutokset mahdollisia ilmoittautuneiden määrästä riippuen): teoriakoe koko ryhmälle klo 8.30–10.00 ja käytännön koe klo 10.20 alkaen. Käytännön kokeessa osallistujat jaetaan ryhmiin, ja kunkin osallistujan käytännön osuus on noin 25-35 minuuttia. Päivän tarkempi aikataulu vahvistetaan sähköpostilla, kun kokeeseen ilmoittautuneiden määrä vahvistuu. Kauempaa tulevat sijoitetaan käytännön kokeen ensimmäisiin ryhmiin.


Kuva: Yoga & Therapy, Sonja Kemppainen

Kohderyhmä

Kokonaisvaltaiseen joogaohjaajan koulutukseen osallistuneet

Todistuksen koulutuksen suorittamisesta saa, kun kaikki osiot on suoritettu hyväksytysti (viisi lähiopetusmoduulia yht. 120 t, itsenäinen harjoittelu 80 t, koe jossa teoria- ja käytännön osuus, käytännön harjoittelu 30 x 60 min. ja harjoittelun kuvaus).

Kouluttaja

Sonja Kemppainen

Lisää tietoa kouluttajasta löydät täältä.

Huomioitavaa

Kerro ilmoittautumissivun lisätietoa-kohdassa, mikäli olet jo suorittanut hyväksytysti teoria- tai käytännön osuuden.

Hinta

Koe 160 € (sisältäen teoria- ja käytännön kokeen sekä harjoitteluraporttien läpikäymisen ja reflektoinnin)

Ilmoittautuminen

26.6. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; kokeessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.