Kurr! Iloinen ja aktiivinen kissa-arki

04.02.2023 Verkossa

Kur ja Pur – eipäs unohdeta kiss-kissoja!

Aika ja paikka

La 4.2.2023 klo 14–17 verkossa, tarkemmat etäosallistumisohjeet kerrotaan kutsussa (toteutus muutettu kokonaan verkkoon 23.1.23)

Kohderyhmä

Kaikki kissojen hyvinvoinnista kiinnostuneet. Voit olla kissan oma palvelija, tai vain muutoin kiinnostunut "hänen ylhäisyytensä" hyvinvoinnista ja kissamaisesta elämästä.

Kouluttaja

Eläintenkouluttaja AT, YTM  Miira Hellsten

Sisältö

Onnellinen kissa ei vain makaa ikkunan edessä ja sohvalla ja tallusta koko ajan tarjolla olevalle ruokakupille. Kissa on aktiivinen eläjä siinä missä koirakin ja kaipaa aktivointia – jolla myös ehkäistään ei-toivottua käytöstä. Luennolla käydään esimerkkien ja videoiden avulla läpi, mistä kaikesta kissan hyvinvointi koostuu ja miten saada kissamaisen viihdyttävä arki silkkitassulle ja kaksijalkaiselleen.

Miten tunnistan kissan kivun – suuri osa kissoista elää hoitamattoman kivun kanssa. Miten ehkäistä ja poiskouluttaa ongelmakäytöksiä? Mistä käsittely- ja tempputreeneistä saan iloa ja hyötyä elämääni kissan/kissojen kanssa? Näitä pähkinöitä pureskelemme ja toiveena on saada luottamussuhde ja arki kissasi tai kissojesi kanssa toimimaan.

Hinta

30 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittaudu

18.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevasta ilmoittautumispainikkeesta

Koulutus toteutuu, vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen, sinut ohjataan maksamaan kurssimaksu Paytrailin kautta. Ilmoittautumisesi hyväksytään maksamisen jälkeen. Saat kuitin sähköpostiisi automaattisesti.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201