Kuusamon kaupunki tukee kuusamolaisten opiskelua avoimessa yliopistossa

14.07.2022–30.11.2022 Kuusamo

Kuusamolaisena saat 30% alennuksen opintomaksusta

Sisältö

Avoimet yliopistot tarjoavat opintoja monenlaisiin osaamistarpeisiin. Kursseja löytyy ammatilliseen täydennyskoulutukseen, osaamisen syventämiseen, tai ne voivat toimia myös reittinä uuteen tutkintoon. Tarjonnasta löytyy sekä yksittäisiä kursseja täsmäopiskeluun että pidempiä opintokokonaisuuksia tutkintoa tavoitteleville.

Kuusamossa on tulevana lukuvuonna tarjolla runsaasti avoimen yliopiston opintoja. Suurin osa opinnoista suoritetaan etänä, mikä tuo lisää opiskelumahdollisuuksia. Myös monia väyläopintoja voi nyt suorittaa etänä myös Kuusamossa, mikä avaa uusia reittejä tutkinto-opintoihin.

Kuusamon kaupunki tukee kuusamolaisten opiskelua avoimessa yliopistossa. Kun ilmoittautudut opintoihin, hae samalla tukea opintomaksuun, saat opintomaksusta 30% alennuksen. Tukea haetaan sähköpostitse osoitteesta kesayo@kuusamo.fi, ja 30% tuki myönnetään kaikille hakijoille jotka ovat kirjoilla Kuusamossa.

Opetus on kaikille avointa ikään ja pohjakoulutukseen katsomatta. Opinnot soveltuvat myös työssäkäyville, sillä ne toteutetaan pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Osa opinnoista suoritetaan kokonaan verkossa oman aikataulun mukaisesti. Opinnot ovat aina yliopistotasoisia, yliopistojen opintovaatimusten mukaisia opintoja. Opintokokonaisuudet hyväksytään suoritukseksi sellaisenaan yliopistossa.

Tutustu opintotarjontaan osoitteessa https://www.ppkyo.fi/fi/opinnot-lukuvuonna-2022-2023/