Lapsen tunteiden ja käyttäytymisen säätely vanhempana

10.05.2023 Verkossa

Koulutusaika

ke 10.5.23 klo 17.30-19.30

Koulutuspaikka

Etäkoulutuksena Zoomissa

Kenelle

Kaikille asiasta kiinnostuneille

Ilmoittautuminen

5.5.23 mennessä

Aika ja paikka

ke 10.5.2023 klo 17.30-19.30 verkkokoulutuksena Zoomissa

Tarkat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla noin viikkoa ennen koulutuspäivää.

Kohderyhmä

Kaikki asiasta kiinnostuneet.

Kouluttaja

Heli Isomäki, neuropsykologian erikoispsykologi, vaativan erityistason neuropsykologi, psykologian tohtori, neuropsykologian työnohjaaja ja kouluttaja

Sisältö

Kiukku, raivari, hepuli: aikuista tarvitaan apusäätelyyn!


Säätelyn taidot kehittyvät aivoissa hitaasti. Kehittyäkseen taitavaksi tunteidensa, käyttäytymisensä ja ajattelunsa säätelijäksi lapsi ja nuori tarvitsee aimo annoksen apusäätelyä. Tätä apusäätelyä voivat tarjota monet eri aikuiset lapsen ja nuoren kehityksen aikana. Erityinen merkitys on kuitenkin vanhemmilla. Vanhemmuuteen kuuluukin suuri mahdollisuus ja vastuu säätelytaitoja kehittävästä kanssakäymisestä.


Vanhemman apusäätelyn perusta on omassa säätelyssä ja vuorovaikutuksessa, joka tukee aivojen toimintaa erityisesti tunteikkaissa tilanteissa. Vanhempainillassa annetaan konkreettisia työkaluja, joiden avulla jokainen vanhempi voi kehittää omia apusäätelijän taitojaan. Säätelytaitojen kehittymisestä hyötyvät kaikki lapset.

Ilmoittaudu

5.5. mennessä

Huom! Raahen, Kalajoen, Merijärven, Pyhäjoen, Siikajoen sekä Pohteen alueen vanhemmille ja lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaisille koulutus on maksuton.

Ilmoittautumisjärjestelmä kysyy osoitetietoja, mutta tämä on vain muodollisuus. Vaikka joudut valitsemaan ilmoittautumisjärjestelmästä "muu maksaja", laskua ei sinulle toimiteta.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.
Registration has ended.

Lisätietoja

hallinto- ja koulutussuunnittelija Elina Kattilakoski

elina.kattilakoski@raahe.fi

p. 044-439 3301