Lightroom-workshop

18.03.2023 Kuusamo

Aika ja paikka

18.3.2023 klo 9-17

Kuusamo-opisto

Kouluttaja

Anna Välimäki

Sisältö

Opi kuvankäsittelyn perusteet!

Päivän aikana opetellaan Lightroom-kuvankäsittelynohjelman perusteet (kuvien tuonti, hakusanoitus, rajaus, peruskäsittelyt ja exporttaus) sekä lisäksi tutustutaan osa-alakäsittelyn erilaisiin työkaluihin, kohinan poistoon, terävöitykseen ja panoraamakuvien tekemiseen.

Huomioitavaa

Oma kuvauskalusto ei ole välttämätön, voit myös lainata opistolta kuvausvälineet kurssin ajaksi.

Kurssiin ei kuulu aterioita, varaathan omat eväät mukaasi.

Hinta

40€

Ilmoittaudu

3.3.2023 mennessä netin ilmoittautumislomakkella, tai puhelimitse Kuusamon toimipaikkaan puh. 040 860 8715.

Oletusteksti: Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Kouluttaja

Anna

 

 

 

 

 

 

Anna Välimäki on luontokuvauksen osalta Kuusamo-opiston oma kasvatti. Anna on käynyt monia opiston lyhytkursseja ja viimeisimpänä valmistui valokuvauslinjalta keväällä 2021. Kuusamoon hän muutti pysyvästi vuonna 2020. Anna kuvaa luontoa monipuolisesti tuoden esiin sen monimuotoisuutta ja ainutlaatuisuutta. Erityisesti häntä miellyttää juuri pohjoisen karu ja kaunis luonto.