Luontoharrastajan valokuvauskurssi

Peruskurssi valokuvauksen harrastajalle, joka haluaa oppia kuvaamaan luontoa monipuolisesti.

Aika ja paikka

10.–14.8.2020,  Kuusamo-opisto

Kurssi alkaa maanantaina klo 9.00 ja päättyy perjantaina klo 13.00. Opetusta yhteensä 38 oppituntia.

Kohderyhmä

Kurssi sopii sekä vasta ensiaskelia valokuvaharrastukseen ottaville, mutta myös perusteet hallitseville valokuvaus- ja luontoharrastajille.

Kouluttaja

Ammattiluontokuvaaja Jarmo Manninen

Tavoitteet

Kurssin tavoitteena on oppia kuvamaan luontoa monipuolisesti alkaen aina maisemasta ja päätyen kesäisen luonnon yksityiskohtiin kuten kasveihin, jopa villissä luonnossa eläviin Kuusamon karhuihin. Tavoitteena on toisaalta oppia kameran perussäätöjä eri kuvauskohteita varten ja toisaalta saada kokemuksia liikkumisesta kameran kanssa kesäisessä luonnossa ammattikuvaajan opastuksella.

Sisältö

Kurssilla kuvataan erilaisia luontokohteita monipuolisesti ja opiskellaan eri kohteiden tallentamista erilaisilla tekniikoilla. Pääkohteina on Koillismaan maisemat ja kasvit. Kurssiin sisältyy myös yksi ilta karhukojulla, jossa pääsemme kuvaamaan karhuja lähietäisyydeltä. Kurssilla tutustutaan myös käytännön esimerkein kuvankäsittelyyn sekä erilaisiin maisema- ja kasvikuvauksen apuvälineisiin.2

Huomioitavaa

Kurssilaiset voivat kuvata omalla kuvauskalustollaan tai lainata koulutuksen järjestäjältä digitaalisia järjestelmäkameroita.

Mukaan ulkoiluun soveltuva vaatetus (myös sadevaatteet) sekä hyvät sisäänajetut jalkineet, termospullo, vesipullo ja reppu.

Hinta

1) 422 €, sisältää opetuksen, majoituksen kahden henkilön huoneessa liinavaatteineen, kaikki ruokailut (aamiainen, lounas/retkieväät ja päivällinen),  kuljetukset kuvausretkille  ja saunan kaksi kertaa
2) 330 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät ja päivällinen sekä kuljetukset kuvausretkille
3) 289 €, sisältää opetuksen, lounaan/retkieväät sekä kuljetukset kuvausretkille

Lisämaksu 1 hh:sta 10 € / vrk. Kurssimaksuun sisältyy majoittuminen jo sunnuntaina.

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 15.6. mennessä Kuusamo-opiston kotisivujen kautta

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

 

Lisätietoja

Koulutussuunnittelija Hanne Palosaari, hanne.palosaari@kuusamo.fi, puh. 040 0175 657  

Kuvagalleria

aamusvaa.jpg
paahkana.jpg