Luova sparraus -työpaja (etäkoulutus)

Aika ja paikka

Uusi aikataulu:
Ke 16.2., 16.3., 13.4., 4.5., 18.5., 1.6. ja 15.6.22
klo 17.00–20.15 (yht. 28 t)
Etäopetus Zoomissa

Kohderyhmä

Kirjoittajat, jotka haluavat parantaa tekstejään ja kehittää omaa osaamistaan kirjoittajana. Voit tulla mukaan työstämään omaa kirjaprojektiasi tai keskittyä kurssilla luomaan uusia tekstejä.  Laji on vapaa: proosa, draama, lyriikka ja tietokirjoittaminen.

Kouluttaja

Kirjoittajaohjaaja, kirjailija Anne Lukkarila

Sisältö

Kurssilla kirjoitetaan tekstejä kullekin tapaamiskerralle. Vertaispalautteen ja ohjaajan sparrailun avulla opitaan tunnistamaan omien tekstien vahvuudet ja kehittämiskohteet. Oppimisessa korostuu oppiminen palautteen kautta – sekä omien että kurssikavereiden tekstien käsittelyn tuloksena. Oppimisympäristönä on tapaamisissa Zoom sekä tekstien lukemisen ja vertaispalautteiden osalta Moodle.

Kenelle kurssi sopii? Kurssi sopii tavoitteelliselle kirjoittajalle, joka haluaa kehittyä kirjoittajana ja on valmis ottamaan vastaan ja antamaan muille kehittävää vertaispalautetta.
Kenelle kurssi ei sovi? Kirjoittajalle, joka ei halua altistaa tekstejään kommentoitavaksi ja sparrattavaksi ja / tai ei halua perehtyä muiden teksteihin ja antaa niistä palautetta.

 

Huomioitavaa

Kurssi hyväksytään valinnaiseksi kurssisuoritukseksi seuraavissa Turun yliopiston alaisissa avoimissa yliopisto-opinnoissa:
Luova kirjoittaminen 35 op -opintojen (https://www.ppkyo.fi/fi/luova-kirjoittaminen-35-op-ty-6/) jaksolla LUKI1210 Luova tietokirjoittaminen 5 op:https://www.ppkyo.fi/fi/luova-tietokirjoittaminen-5-op-ty-luki1210-2/

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos olet osallistujana luovan kirjoittamisen aineopinnoissa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa ja haluat suorittaa kurssin osana em. opintoja.

Hinta

330 €

Ilmoittautuminen

7.2.22 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon. Kurssille otetaan 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opinnot järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Merja Kuure
merja.kuure@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2203


Tietoa kouluttajasta

Anne Lukkarila:
https://www.akkustannus.com/kouluttajakokemus/

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru