Lyhyen matematiikan abikurssi, ryhmä A (30 t)

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopistoon!

Aika ja paikka

Kurssi A:
To 25.2., to–pe 4.–5.3., ma–ti 8.–9.3., to–pe 11.–12.3. klo 9–12.15 ja ti 16.3.2021 klo 9–10.30

Kurssi järjestetään lähiopetuksena (kesäyliopiston tilat Oulun keskustassa), mikäli koronatilanne sen sallii. Lähiopetukseen otetaan vain rajallinen määrä osallistujia. Voit halutessasi osallistua kurssille myös etänä.

Lähiopetuksen toteutuminen selviää vasta lähempänä kurssin alkua.

Kohderyhmä

Opiskelijat, jotka haluavat kerrata lyhyen matematiikan keskeisiä asioita ja valmentautua ylioppilaskirjoituksiin.
Kurssi A on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin A, B ja C tähtääville opiskelijoille. Kurssilla keskitytään pääasiassa matematiikan perusasioiden kertaamiseen ja hiomiseen. Opiskelijoilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa kurssin tasoon ja sisältöön omien toiveidensa mukaan.

Kouluttaja

LuK Otto Jokelainen (opettaja on vaihtunut)

Sisältö

Kurssi A keskittyy pakollisten kurssien keskeisiin sisältöihin ja sähköisten ohjelmistojen, kuten kaavaeditorin ja GeoGebran, käyttämiseen. Pääpaino on perusteiden haltuun otossa.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

90 € sisältäen oppimateriaalin

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittautuminen

8.2.2021 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.