Lyhyen matematiikan abikurssi, ryhmä A (34 t)

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopistoon!

Aika ja paikka

Kurssi A:
Ma–ti 21.–22.2., to 24.2., ma–ti 28.2.–1.3., to 3.3. ja ma–ti 7.–8.3. klo 9.00–12.15 sekä to 10.3.2022 klo 9.00–10.30.

Kurssi toteutetaan etäopetuksena Zoom-verkkoympäristössä ja kurssille osallistutaan kotoa omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta käsin. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on mahdollisuus käyttää tarvittaessa mikrofonia sekä internet-yhteyden.

Kohderyhmä

Opiskelijat, jotka haluavat kerrata lukion lyhyen matematiikan keskeisiä asioita ja valmentautua ylioppilaskirjoituksiin.

Kurssi A on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin A, B ja C tähtääville opiskelijoille. Kurssilla keskitytään pääasiassa matematiikan perusasioiden kertaamiseen ja hiomiseen. Opiskelijoilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa kurssin tasoon ja sisältöön omien toiveidensa mukaan.

Kurssi B sen sijaan on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin M, E ja L tähtääville opiskelijoille.

Kouluttaja

LuK Otto Jokelainen

Sisältö

Kurssi A keskittyy lyhyen matematiikan pakollisten kurssien keskeisiin sisältöihin sähköiset kirjoitukset huomioiden. Kurssilla pääpaino on perusteiden haltuun otossa.

Kurssilla tarjotaan myös eri vaativuustason mukaisia tehtäviä (A, B ja C –taso), joista opiskelija voi valita juuri omaan tasoon sopivia ja tarpeeksi haastavia tehtäviä sekä saada niihin henkilökohtaista tukea. Samalla opiskelija pääsee myös kartoittamaan omaa osaamisen tasoaan ylioppilaskirjoituksia ajatellen ja harjoittelemaan opettajan tuella juuri niitä asioita, joissa itsellä on haasteita.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

__________________________________________________________________

Tarjonnassamme myös:

Abitti–kurssi 21.–28.2.2022

Hinta

90 € sisältäen opettajan laatiman sähköisen oppimateriaalin

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittautuminen

9.2.2022 mennessä. Ilmoittaudu Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru