Lyhyen matematiikan abikurssi, ryhmä B (30 t)

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopistoon!

Aika ja paikka

Kurssi B:
To 25.2., to–pe 4.–5.3., ma–ti 8.–9.3., to–pe 11.–12.3. klo 13.00–16.15 ja ti 16.3.2021 klo 11.00–12.30

Kurssi järjestetään lähiopetuksena (kesäyliopiston tilat Oulun keskustassa), mikäli koronatilanne sen sallii. Lähiopetukseen otetaan vain rajallinen määrä osallistujia. Voit halutessasi osallistua kurssille myös etänä.

Lähiopetuksen toteutuminen selviää vasta lähempänä kurssin alkua.

Kohderyhmä

Opiskelijat, jotka haluavat kerrata lyhyen matematiikan keskeisiä asioita ja valmentautua ylioppilaskirjoituksiin.
Kurssi B on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin M, E ja L tähtääville opiskelijoille. Tällä kurssilla perusasioiden kertaamisen lisäksi syvennetään osaamista ja harjoitellaan myös soveltavampia tehtäviä. Opiskelijoilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa kurssin tasoon ja sisältöön omien toiveidensa mukaan.

Kouluttaja

LuK Saku Paakkolanvaara

Sisältö

Kurssi B keskittyy pakollisten ja syventävien kurssien keskeisiin sisältöihin sekä sähköisten ohjelmistojen, kuten kaavaeditorin ja GeoGebran, käyttämiseen. Pääpaino on vaikeammissa ja soveltavimmissa tehtävissä. Opiskelijoiden oletetaan osaavan perusasiat hyvin.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Eija Raatikainen, puh. 044 465 2202, eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi

Hinta

90 € sisältäen oppimateriaalin

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittautuminen

8.2.2021 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.