Lyhyen matematiikan abikurssi, ryhmä B (34 t)

24.07.2023–08.08.2023 Verkossa

Onnistu ylioppilaskirjoituksissa, tule vahvistamaan osaamistasi kesäyliopiston verkkokurssille!

Tämä kurssi sopii sinulle, jos tähtäät matematiikan ylioppilaskokeessa arvosanaan M, E tai L.

Aika

24.7.–8.8.23

Paikka

Etänä verkossa

Kenelle

Ylioppilaskirjoituksiin osallistuville tai opiskelijoille, jotka haluavat kerrata lukion kursseja

Ilmoittautuminen

26.6.23 mennessä

Hinta

95 €

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

Ryhmä B:
Ma 24.7., ke 26.7., pe 28.7., ma 31.7., ti 1.8., ke 2.8., pe 4.8. ja ma 7.8. klo 13.00–16.15 sekä ti 8.8.23 klo 13.00–14.30

Kurssi järjestetään etäopetuksena verkossa, joten osallistuminen paikasta riippumatta onnistuu vaivattomasti. Jokainen opetuskerta tallennetaan, tallenteet ovat katsottavissa syksyn ylioppilaskirjoituksiin saakka.

Kohderyhmä

Opiskelijat, jotka haluavat kerrata lukion lyhyen matematiikan keskeisiä asioita ja valmentautua ylioppilaskirjoituksiin.

Kurssi B on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin M, E ja L tähtääville opiskelijoille. Tällä kurssilla perusasioiden kertaamisen lisäksi syvennetään osaamista ja harjoitellaan myös soveltavampia tehtäviä. Opiskelijoilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa kurssin tasoon ja sisältöön omien toiveidensa mukaan.

Kurssi A on suunnattu arvosanatavoitteiltaan yo-arvosanoihin A, B ja C tähtääville opiskelijoille.

Kouluttaja

LuK Atte Manninen

Sisältö

Kurssi B keskittyy pakollisten ja syventävien kurssien keskeisiin sisältöihin sähköiset kirjoitukset huomioiden. Pääpaino on vaikeammissa ja soveltavimmissa tehtävissä. Opiskelijoiden oletetaan osaavan perusasiat hyvin. 

Kurssilla tarjotaan myös eri vaativuustason mukaisia tehtäviä (M, E ja L-taso), joista opiskelija voi valita juuri omaan tasoon sopivia ja tarpeeksi haastavia tehtäviä sekä saada niihin henkilökohtaista tukea. Samalla opiskelija pääsee myös kartoittamaan omaa osaamisen tasoaan ylioppilaskirjoituksia ajatellen ja harjoittelemaan opettajan tuella juuri niitä asioita, joissa itsellä on haasteita.

Hinta

95 € sisältäen opettajan laatiman sähköisen oppimateriaalin sekä opetustallenteiden katseluoikeuden 27.9.23 saakka

Kurssin voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta tai myöhemmin lähetettävällä laskulla.

Ilmoittaudu

26.6.23 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä

Kurssille voi ilmoittautua myös 26.6. jälkeen, jos paikkoja on vapaana.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.