Maalataan yhdessä!

– virikkeitä ja vinkkejä maalausryhmästä

Aika ja paikka

Ma 20.1.-18.5.20 (paitsi 2.3. ja 13.4.) klo 17.00-20.00 (64 t)

Oulu, ilmoitetaan tarkemmin kurssikutsussa

Kohderyhmä

Maalausta harrastavat

Kouluttaja

Kuvataiteilija, kuvataiteen perusopettaja Pirjo Halttu
Opintokerhon vetäjänä koulutussuunnittelija, SHO, KM Merja Kuure

Sisältö

Maalausryhmä toimii opintokerhon periaatteella. Ryhmässä opimme toinen toisiltamme ja saamme opettajalta ohjausta oman maalaustyylin syventämiseen ja uusien välineiden ja tekniikoiden kokeilemiseen.

Opettaja Pirjo Halttu on paikalla noin kerran kuukaudessa (20.1., 27.1., 10.2., 23.3., 30.3., 20.4., 4.5. ja 18.5.). Opettajatapaamisten väliin jäävillä kerroilla ryhmä kokoontuu itsenäisesti tekemään opettajan antamia tehtäviä. Opettajatapaamisissa saadaan palautetta tehdyistä töistä ja käydään läpi maalauksen tekniikoihin liittyviä asioita.


(Maalaus Merja Kuure)

Huomioitavaa

Omat maalaustarvikkeet mukaan. Osallistujat voivat käyttää haluamiaan välineitä sillä edellytyksellä, että käytettävät väriaineet ovat vesiliukoisia (esim. akvarelli, pastelli, akryyli).

Hinta

65 €

Ilmoittautuminen

9.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan. Opintoryhmään voi liittyä myös tämän jälkeen.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Koulutussuunnittelija Merja Kuure
merja.kuure@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2203