Mennään rannalle! Reissuespanjaa 13–16-vuotiaille 6.–10.6.2022

Lasten ja nuorten kesäyliopisto 2022
¡Vamos a la playa!, español para las vacaciones

Aika ja paikka

Ma–pe 6.–10.6.2022 klo 12.00–14.00 Oulu, tarkemmat tiedot kerrotaan kutsussa

Kouluttaja

Ana Figueredo
Ana on kotoisin Uruguaysta, Etelä-Amerikasta, jossa hän toimi englannin kielen opettajana. Hän on asunut Suomessa useita vuosia ja toiminut espanjan kielen opettajana. Hän pitää valokuvaamisesta, leipomisesta, tanssimisesta ja matkustamisesta.

Sisältö

Tule oppimaan espanjaa dynaamisella ja hauskalla tavalla! Mistä suosikkibiisiesi sanat kertovat? Millaista sanastoa pitää osata, jotta voit nauttia enemmän lomasta espanjankielisessä maassa ja yllättää ystäväsi kun aiot matkustaa uudelleen? Opit sanastoa ja kielioppia mm. seuraavista aiheista: tervehtiminen, itsensä esitteleminen, numerot, värit, ruoka ja juoma ¡Bienvenidos!

 

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

18.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan osoitteessa https://www.ppkyo.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2022-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu.

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru