Miira Hellstenin koira- ja kissakurssit

04.02.2023–05.02.2023 Verkossa

Koiran hihnakäytöksen ABC I Arkatassun ja rähjäherkän koiran kouluttaminen I Kurr! Iloinen ja aktiivinen kissa-arki I Aran kissan siedättäminen

Aika ja paikka

4.–5.2.2023 Oulu tai etänä verkossa, valitse osallistumispaikka ilmoittautumislomakkeella

Kohderyhmä

Kaikki koira- ja kissaharrastajat

Kouluttaja

Kouluttajana toimii 15 vuotta pk-seudulla ja 2 vuotta myös Porvoossa Heiluva Häntä koira- ja kissakoulua pyörittänyt eläintenkouluttaja AT, YTM, KSA-CBATI, nosework-ylituomari ja eloisa, paljon videoita luennoillaan näyttävä esiintyjä Miira Hellsten.

Hän on ladannut opintoja myös isojen merten toissapuolella rähjä- ja arkatassukoiriin erikoistuen Grisha Stewartin Behavior Adjustment Training -kouluttajakoulutuksessa ja täydentää juuri opintojaan metodin 3.0 -versioon.

Sisältö

Mätkähteletkö mahalleen karvakorvasi perässä tai tunnetko itsesi lähinnä kiviriipaksi hihnan perässä roikkuessa? Ylittyvätkö kohtaamisissa koiran äänenavauksen yhteydessä sallitut desibelimäärät, kun koirasi näkee toisen koiran, oravan, ihmisen, postipaten tai no ihan minkä tahansa asian maan ja taivaan välillä? Tai haluatko ehkäistä mahalla asfalttiin tai lukikasaan lentämisiä jo pikkupennun kanssa harjoitellesssa tai koiranhankintaa vasta suunnitellessasi? Haluatko ymmärtää koiraasi paremmin ja parantaa suhdetta karvaisen nelivetosi kanssa? Luoda iloisen luottamussuhteen?
Silloin ja monesta muustakin syystä tämä luentosarja on silloin juuri Sinulle.

Kur ja Pur – eipäs unohdeta kiss-kissoja! Kissatietouttakin Miira Hellsten tuo Ouluun kahden live- tai etäluennon kautta käyden läpi kissan hyvinvoinnin ABC:tä myös esimerkkien ja videoiden avulla, aran kissan siedättämistä, käsittely- ja tempputreeneillä arjen parantamista, kissan kivun tunnistamista ja aktivoinnilla elämän kohentamista ja ei-toivottujen käytösten ehkäisyä ja käytöksen muuttamista kouluttamalla ja hyvinvointia lisäämällä.

Miiran kurssit (klikkaa otsikkolinkkiä nähdäksesi tarkemmat tiedot ja voidaksesi ilmoittautua):

Koiran hihnakäytöksen ABC (pe 3.2.2023 klo 18–21) siirretty su 5.2.2023 klo 10–13

Arkatassun ja rähjäherkän koiran kouluttaminen la 4.2.2023 klo 10–13

Kurr! Iloinen ja aktiivinen kissa-arki la 4.2.2023 klo 14–17

Koulutuspelit tueksi ohituksiin ja kohtaamisiin koiran kanssa su 5.2.2023 klo 10–13 PERUTTU!

Aran kissan siedättäminen su 5.2.2023 klo 14–17

Ehdit vielä ilmoittautua mukaan koulutuksiin!

Hinta

30 € / kurssi, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Ilmoittaudu

18.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon. Klikkaa edellä koulutuksen otsikkolinkkiä päästäksesi ilmoittautumaan. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201