Mobiilitreeniä senioreille, jatkokurssi

Aika ja paikka

Ti 4.2. ja to 6.2.20 klo 10.00-12.15 (6 t)

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto, Torikatu 22 A, 2. krs, Oulu
Ennakkoilmoittautumista edellytetään. Kurssikutsu lähetetään osallistujan sähköpostiin.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka tuntevat oman mobiililaitteensa (älypuhelin, tabletti) asetukset ja ovat käyttäneet laitetta jonkin verran

Kouluttaja

Koulutussuunnittelija, KM Merja Kuure

Sisältö

Kurssilla jatketaan Mobiilitreeniä senioreille, alkeiskurssilla aloitettua tutustumista mobiililaitteille tarkoitettuihin ohjelmiin.

Huom. Ylimääräisen kurssin järjestäminen kevään aikana on mahdollista, mikäli osallistujat haluavat perehtyä joihinkin tiettyihin ohjelmiin (sovelluksiin) tarkemmin.

Mobiililaitteiden toimintaa ja mahdollisuuksia esitellään ensisijaisesti iPadin ja iPhonen näkökulmasta, mutta vinkkejä annetaan myös Android- ja Windows-laitteiden käyttöön.

Oma tablettilaite tai älypuhelin on suositeltava, sillä kesäyliopistolla ei ole tarjota laitteita osallistujien käyttöön.
Voit myös osallistua kuunteluoppilaana, mikäli et omista mobiililaitetta.

Hinta

10 €; maksetaan pankkikortilla kesäyliopiston toimistoon ensimmäisellä tapaamiskerralla

Ilmoittautuminen

23.1. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan. Kurssilla on rajoitettu osallistujamäärä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Koulutussuunnittelija Merja Kuure
merja.kuure@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2203