Moderni musapaja 9–12-vuotiaille 13.–17.6.2022

Aika ja paikka

Ma–pe 13.–17.6.2022 klo 10.00–11.00 verkko, tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, kuulokkeet ja mikrofoniin (headset) sekä web-kameran, tarkemmat tiedot kerrotaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kouluttaja

Muusikko Juho Lätti

Sisältö

Tule mukaan tekemään ammattilaistasoista musiikkia pelkällä tietokoneella tai mobiililaitteella!

Tulet yllättymään, kuinka helposti saat tehtyä musiikkia hyödyntämällä digitaalisia työkaluja. Musiikki jota opit tekemään, on täysin teostovapaata, joten sitä voi vapaasti käyttää esimerkiksi omissa videoissa sekä muissa käyttötarkoituksissa. Kurssille osallistuminen ei edellytä lainkaan aikaisempaa musiikin harrastustaustaa.

Kurssi järjestetään Zoomissa ja käytämme pääosin musiikin tekoon Garageband sovellusta, joka on Applen tuoteperheen ilmainen ohjelma. Et kuitenkaan tarvitse kurssille Garageband-sovelluksella varustettua laitetta. Jokainen osallistuja saa yhdessä tehdyt kappaleet itselleen, sekä tietysti tiedot ja taidot tehdä myöhemmin sovelluksella musiikkia omatoimisesti!

 

 

Hinta

45 €

Ilmoittautuminen

18.5. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon osoitteessa https://www.ppkyo.fi/fi/lasten-ja-nuorten-kesayliopisto-2022-oulussa/

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru