Musiikin ilmaisohjelmat internetissä (etäkoulutus)

Aika ja paikka

Maanantaisin 12.4.–17.5.21 klo 17.15–18.45 (12 t) verkossa

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa.

Kohderyhmä

Musiikkia opettavat opettajat kaikilta kouluasteilta, myös musiikkioppilaitoksissa ja vapaassa sivistystyössä sekä musiikin harrastajat

Kouluttaja

Musiikkiteknologian lehtori, MuL Matti Ruippo

Matti Ruippo

Kuva Antti Haapio

Sisältö

Musiikinopetusta varten on harvoin mahdollista erikseen hankkia maksullisia musiikkiohjelmia kouluille, musiikkioppilaitoksiin tai vapaaseen sivistystyöhön. Verkkosivuilla on kuitenkin tarjolla laaja valikoima erilaisia ilmaisia sovelluksia, joiden avulla voidaan tuottaa, tallentaa ja jakaa uusia musiikillisia ajatuksia. Ja koskapa työvälineet ovat maksutta verkossa, koulunkävijät ja ketkä tahansa voivat jatkaa musiikillista työskentelyään kotikoneillaan Internetin ääressä. Kurssin tavoitteena on harjaantua tällaisten sovellusten käyttöön sekä tutustua niiden pedagogisiin mahdollisuuksiin.

Toteutus

Koulutus toteutetaan verkkokurssina (Zoom). Osallistuja tarvitsee internetyhteyden ja kuulokemikrofonin (headset) sekä mahdollisesti web-kameran.

Hinta

150 € sisältäen koulutuksen

Ilmoittautuminen

24.3. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru