Musiikin teorian perusteet kitaralla (etäkoulutus)

Aika ja paikka

Perjantaisin 24.9.–10.12.2021 klo 16.00–17.00 (15 t) verkossa, tarkemmat tiedot kerrotaan sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Tarvitset tietokoneen nettiyhteydellä, mikrofonin (headset) ja web-kameran.

Kohderyhmä

Kurssi on suunnattu kaikenikäisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita musiikin teoriasta. Nuotinlukutaitoa tai aiempaa pohjatietoa ei tarvita. Sinun olisi kuitenkin suositeltavaa omistaa instrumentti, jolla voit tutkia kurssilla opetettavia asioita. Voit osallistua kurssille myös ilman soitinta. Kurssi on suunniteltu kitaralle, mutta sisällöt ovat sovellettavissa myös muille instrumenteille.

Kouluttaja

Muusikko, kitaristi Kirsi Kujala
Kirsi on koulutukseltaan taiteiden maisteri, soitinrakennusartesaani ja on valmistunut muusikoksi Palmgren-konservatorion pop-jazz-linjalta. Hän opettaa kitaransoittoa ja musiikin teoriaa.

Sisältö

Kurssilla käydään läpi musiikin teorian perusteita käytännön esimerkkejä soveltaen ja pääpaino on käytännönläheinen. Tutustumme kitaraa soittamalla ja erilaisilla kuunteluharjoituksilla musiikin teorian perusteisiin sekä siihen, millaisesta teorian osaamisesta on hyötyä, oli tarkoituksesi sitten improvisoida, säveltää omaa musiikkia tai opetella soittamaan valmiita kappaleita. Opit mm. tunnistamaan intervalleja, kuinka soinnut muodostuvat sekä improvisoinnin perusteet kitaralla. Tavoitteena on, että kurssin päätteeksi oppilas pystyy soveltamaan oppimiaan teorian osa-alueita omassa musiikillisessa elämässään.

Hinta

120 €

Ilmoittautuminen

8.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoja

Riitta Niku
riitta.niku@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2201

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru