Neuropsykiatristen valmentajien täydennyskoulutus 5–10 op

11.10.2023–17.11.2023 Oulu, Verkossa

Täydennä suorittamasi 20–25 opintopisteen laajuinen Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus 30 opintopisteen laajuiseksi. Koulutuksen kolmas päivä (webinaari) sopii kaikille nepsy-valmentajille.

Aika

11.10.–17.11.23

Paikka

Oulu / verkossa

Kenelle

20–25 opintopisteen laajuisen Ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentaja -koulutuksen suorittaneet

Hinta

koko koulutus 550 € / marraskuun webinaari 150 €

Lisätietoa

koulutussuunnittelija Eija Raatikainen
eija.raatikainen@pohjois-pohjanmaa.fi
044 465 2202

Aika ja paikka

11.10.–17.11.2023 (yht. 3 koulutuspäivää)

11.–12.10. lähiopetuksena Oulussa, 17.11.23 etäopetuksena Zoomissa

Voit osallistua koko koulutukseen tai pelkästään marraskuun webinaariin.

Aikaisemmin suoritetun koulutuksen täydentäminen:

  • Jos olet suorittanut Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutuksen 20 op:n laajuisena ja haluat täydentää sen 30 op:n kokonaisuudeksi, täytyy sinun osallistua näihin kolmeen koulutuspäivään, tehdä erikseen määritellyt / sovitut kirjalliset tehtävät sekä kaksi kirjareflektiota.
  • Jos haluat täydentää Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 25 op -koulutuksen 30 op:n laajuiseksi, täytyy sinun osallistua näihin kolmeen koulutuspäivään, tehdä erikseen määritellyt / sovitut kirjalliset tehtävät sekä yksi kirjareflektio.

Kohderyhmä

Koulutuspäivät sopivat nepsy-valmentajille, jotka haluavat täydentää aikaisempia opintojaan tai laajentaa osaamistaan. Opintopisteet määräytyvät erillisen itsenäisen työskentelyn mukaan.

Kouluttaja

Päihdepsykiatri Juha Kemppinen

Juha on päihdepsykiatri, jolla on yli 30 vuoden kokemus lääkärintyöstä, etulinjasta ylimpään johtajaan. Hän on koko uransa ajan tehnyt suoraa potilastyötä. Juha on koulutukseltaan lääkäri ja sosiologi, yleislääketieteen ja psykiatrian erikoislääkäri. Hänellä on päihdelääketieteen pätevyys ja hän on myös erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti.


Erikoissairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja, psykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja -kouluttaja, sosiaalipsykologi, VTM Leena Mannström

Leenalla on monipuolinen kokemus työskentelystä ADHD-aikuisten, -nuorten, -lasten ja -perheiden kanssa. Hän käyttää työssään päivittäin ratkaisukeskeisen valmennuksen menetelmiä erilaisten asiakasryhmien kanssa. Pääkouluttaja on ollut vuosina 2003–2005 ADHD-liitossa kuntoutuspäällikkönä. Tällöin hän oli yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa tuomassa valmentavaa työotetta neuropsykiatristen ihmisten kanssa työskentelyyn. Tämän jälkeen Leena ollut kehittämässä neuropsykiatrista valmennusta voimaannuttavaan ja ratkaisukeskeiseen suuntaan.


Lastenpsykiatri Anita Puustjärvi

Anita on lastenpsykiatrian erikoislääkäri, jolla on myös lasten psykoterapian erityispätevyys (ylempi erityistaso, kognitiivinen terapia). Hän on ADHD:n Käypä hoito -työryhmän ja Suomen lastenpsykiatriyhdistyksen koulutustoimikunnan puheenjohtaja sekä kysytty luennoitsija erityisesti neuropsykiatrisista häiriöistä, mutta myös muista lastenpsykiatrian osa-alueista.

Sisältö

Ke–to 11.–12.10.2023 klo 9.00–16.00 lähikoulutuspäivät Oulussa
Kouluttajana Leena Mannström

Ajankohtaista tietoa neuropsykiatrisen valmennuksen asemasta Suomessa
Neuropsykiatrisen valmennuksen menetelmiä
Menetelmien jakaminen ja verkostoituminen
Ratkaisukeskeiset menetelmien harjoittelua
Itsemyötätunto valmentajan ja valmennuksen tukena

Pe 17.11.2023 klo 9.00–16.00 etäopetuksena zoomissa

OCD eli pakko-oireinen häiriö, oireet ja hoito
Lastenpsykiatri Anita Puustjärvi

Mielen hyvinvointi ja riippuvuudet
Päihdepsykiatri Juha Kemppinen

Hinta

Koko koulutus 550 € tai pelkästään marraskuun webinaari 150 €

Hinnat sisältävät koulutuksen ja sähköisen materiaalin.

Ilmoittaudu

21.9.23 mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon alla olevan ilmoittautumislinkin kautta; koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.