Nuoren mielen ensiapu® -koulutus

Mielenterveysosaamista lasten ja nuorten kohtaamiseen

Aika ja paikka

16.-30.3.2022 verkossa
Koulutuksen kesto on 14 tuntia, koostuen kahdesta webinaarista (7 h) sekä itsenäisestä opiskelusta Moodle oppimisalustalla (7 h) 16.-30.3.2022
1. webinaari 16.3.22 klo 13.00–16.00
2. webinaari 30.3.22 klo 13.00–16.00
Tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Kohderyhmä

NMEA-koulutus on tarkoitettu 7-18-vuotiaita lapsia tai nuoria työssään tai vapaa-ajallaan kohtaaville. Koulutus soveltuu esimerkiksi vanhemmille, opettajille, oppilashuoltoryhmän jäsenille, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, nuorisotyöntekijöille sekä harrastustoiminnan ohjaajille

Kouluttaja

Tarkentuu myöhemmin

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista, vahvistaa aikuisten valmiuksia ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa tai huoltajien kanssa sekä tarjota tukea ja apua.

Sisältö

NMEA -koulutuksessa tutustutaan ilmiöihin ja arjen haasteisiin, jotka vaikuttavat lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin kuten netin käyttö, pelaaminen, koulukiusaaminen ja univaikeudet sekä perehdytään lasten ja nuorten tavallisimpiin mielenterveyden häiriöihin ja ongelmiin. Koulutuksessa pohditaan tapoja, joilla lasten ja nuorten mielenterveyttä voidaan vahvistaa sekä keinoja ehkäistä ongelmia.

Huomioitavaa

Koulutuksessa on rajoitettu osallistujamäärä

Hinta

110 € sisältäen sisältäen koulutukseen kuuluvan kirjan ja todistuksen

Ilmoittautuminen

22.2. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Kulutus järjestetään, mikäli osalistujia on riittävästi viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Lisätietoa

Minna Saharinen
minna.saharinen@pyhajarvi.fi
Puh. 040 445 7631

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Käytämme oheisia kolmansien osapuolten evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin, mikäli annat niille suostumuksen.

Facebook
Mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Google
Kävijäseurantaan ja mainontaan liittyvä tiedonkeruu
Hyväksy
Kiellä
Peru