Onks motii? Miksi koulu ei motivoi ja mikä avuksi?

20.04.2023 Verkossa

Mistä motivaatio aivoihin syntyy? Mitkä ovat motivaation luonnolliset lähteet ja miten kulttuurimme on niitä muokannut? Miksi moni oppija painiskelee motivaatio-ongelmien kanssa? Ajankohtainen aihe ja kouluttajan huippuasiantuntemus yhdistyvät käytännönläheiseksi tietopaketiksi tässä uutuuskoulutuksessa.

Aika

To 20.4.23 klo 16.30-19.30

Paikka

Verkossa (Zoom)

Kenelle

Kasvatus-, opetus- ja ohjausalan ammattilaiset

Ilmoittautuminen

5.4. mennessä ilmoittautumislomakkeella

Hinta

85 €, koulutus maksetaan jälkikäteen laskulla

Lisätiedot

Koulutussuunnittelija Johanna Riekki, p. 040 753 5716, johanna.riekki@kuusamo.fi

Aika ja paikka

To 20.4.23 klo 16.30–19.30 verkossa (Zoom)

Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille sähköpostilla noin viikko ennen koulutuksen ajankohtaa.

Kohderyhmä

Lasten ja nuorten kanssa toimivat kasvatus-, opetus- ja ohjausalan ammattilaiset

Kouluttaja

Neuropsykologian erikoispsykologi (VET), neuropsykologian kouluttaja ja työnohjaaja, PsT Heli isomäki

Sisältö

Koulutus tarjoaa tietopaketin motivaatiosta ja sen vaikutuksesta oppimiseen. Koulutus tarjoaa kuvan mahdollisista motivaation nostamiseen vaikuttavista keinoista sekä kannustaa työskentelyn harjoitteluun ilman motivaatiota: tahdonvoiman avulla.

Lisätietoa: koulutussuunnittelija Johanna Riekki, p. 040 753 5716, johanna.riekki@kuusamo.fi 

Hinta

85 € sisältäen koulutuksen ja koulutusmateriaalin sähköisenä

Ilmoittaudu

5.4. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistoon

Koulutus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi määräpäivään mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.

Tietoa kouluttajasta

Heli on työskennellyt neuropsykologian työtehtävissä erikoissairaanhoidossa, kolmannella sektorilla ja yksityissektorilla. Hän on ollut mukana kehittämässä neuropsykologista osaamista ja ammattilaisuutta erilaissa kehittämishankkeissa.  

Työssään Ludus Oy:ssa hän on joko suoraan tai välillisesti mukana joka vuosi satojen lasten terveydenhuollon palveluissa tavoitteena näiden lasten hyvinvoinnin ja selviytymisen tukeminen. Heli kouluttaa vuosittain keskimäärin yli 2000 lasten ja nuorten kanssa työskentelevää ammattilaista. Työnohjaus ja konsultaatio ovat kouluttamisen lisäksi tapoja olla mukana lapsen lähellä olevien aikuisten työssä. Heli on myös kirjoittanut useita kirjoja ammattilaisille ja vanhemmille.

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa Heli on aiemmin pitänyt huippusuosittuja koulutuksia itsesäätelystä ja oppimisstrategioista.